Premiera telenovelei “Îngeri pierduţi”

Apropo.ro / 09.09.2013, 12:42
Premiera telenovelei “Îngeri pierduţi”
Azi, 9 septembrie, de la 20.30, va avea loc premiera telenovelei “Ingeri pierduti”, noua productie romaneasca marca MediaPro Pictures pentru ACASA.

“Ingeri pierduti” este o telenovela romaneasca originala, cu subiecte inspirate din realitate, sursa fiind campania PRO TV, “Tu stii ce mai face copilul tau?”, castigatoare a premiului Emmy.

Cu un scenariu alert si o actiune dinamica, cu povesti de dragoste emotionante, dialoguri spumoase, situatii umoristice irezistibile si personaje carismatice, fiecare episod al telenovelei “Ingeri pierduti” va cuceri si va destinde telespectatorii cu doua episoade, de luni pana joi, la 20.30, ACASA.

Diana Dumitrescu, protagonista – “Ingeri pierduti este un proiect drag mie, la care s-a muncit foarte mult, s-a pus mult suflet. Cristina este o persoana cu bune si cu rele, care lupta pentru o viata mai buna pentru fiul ei. Cu siguranta multe dintre telespectatoare se vor regasi in povestea ei.”

Ioan Isaiu, protagonist – “Telenovela abordează o temă actuală, aceea a părinţilor nevoiţi să-şi lase copiii în grija bunicilor, a mătuşilor pentru a pleca în străinătate la un loc de muncă. Cred va avea un impact foarte mare pentru că tratează un subiect de interes, atât aici, acasă, cât şi acolo unde oamenii sunt plecaţi si ne urmaresc.”

Madalina Anea, protagonista – “Ana din Îngeri pierduţi e primul meu rol principal, telenovela aceasta marcheaza si debutul meu in televiziune, de-abia astept sa inceapa.”

Paul Diaconescu, protagonist – “Pentru mine, Ingeri pierduti a fost o reala provocare. Este un proiect special, care dezbate o tema reala.”

Andreea Ibacka – “Tina, personajul meu, e o tipa tare zapacita si copilaroasa, asa ca mi-a dat sansa sa ma joc mult si chiar sa ma amuz copios la filmari. Nu degeaba imi spun colegii ca-s optimismul in persoana. In parte e meritul Tinei. :).”

Ducu Ion, producator – “Pornind de la subiectul campaniei Stirilor ProTv, care a sensibilizat foarte multa lume, ne-am gandit sa realizam o telenovela care sa transpuna realitatea in care traim. Povestea subliniaza faptul ca oamenii au nevoie sa primeasca si sa ofere iubire.”

Larry Maronese, regizor  – “Acest proiect reprezinta un pariu intre mine si telespectatori, sperand ca aceasta telenovela sa capteze atentia si entuziasmul intregului public.” 

Andreea Catana si Geo Caraman, scenariste – “Ingeri pierduti este o telenovela despre toti romanii. Despre cei de acasa, dar si despre cei plecati pe alte meleaguri.  O poveste reala si simpla a unor oameni care incearca sa isi implineasca visurile, sa isi traiasca fara regret viata in speranta unui viitor mai bun alaturi de familie.”

Actori tineri si talentati, absolventi ai UNATC-ului, Madalina Anea, Paul Diaconescu, Diana Roman, Anghel Damian, dar si actori de renume, precum Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina, Andreea Ibacka, Clara Voda, Ioana Flora, Nicodim Ungureanu, Augustin Viziru, Adina Galupa si Doinita Oancea fac parte din distributia telenovelei “Ingeri pierduti”.