Premierele săptămânii 19 – 25 iunie în cinema: Animaţie, SF şi horror

De: Nicoleta Nicolae / 18.06.2015, 08:00

Premierele săptămânii 19 - 25 iunie în cinema: Animaţie, SF şi horror
Săptămâna aceasta, pe marile ecrane din România debutează o nouă animaţie Disney Pixar, un SF şi un film horror american.


Întors pe dos
Noua animaţie Disney-Pixar este o călătorie inedită în mintea umană. „Întors pe Dos” este povestea lui Riley, o fetiţă care este obligată să părăsească locurile natale atunci când tatălui ei i se oferă o slujbă în San Francisco. Riley este ghidată în viaţă de emoţiile sale: Bucuria (Sabrina Iaşchevici), Frica (Mircea Gheorghiu), Furia (Valentin Teodosiu), Dezgustul (Diana Cavallioti) şi Tristeţea (Rodica Ionescu). Emoţiile trăiesc în mintea lui Riley, în Cartierul General.

Ex Machina
Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, capabil să ia parte la un experiment intrigant. E vorba de testarea prototipului de robot dotat cu inteligenţă artificială, care are forma unei fete foarte frumoase, Ava.

Insidious: capitolul 3
Aflăm care au fost întâmplările ce au determinat-o pe Elise Rainer să-şi folosească abilităţile de a comunica dincolo de moarte. Cu o bucată de timp înainte ca familia Lambert să fie bântuită, o adolescentă a devenit ţinta unei entităţi supranaturale periculoase, iar Elise, deşi a ezitat mai întâi, a ajuns să se implice în calmarea spiritelor.