Premierele săptămânii 2 – 8 octombrie în cinema: Gangsterul şi marţianul

De: Nicoleta Nicolae / 02.10.2015, 10:53
Premierele săptămânii 2 - 8 octombrie în cinema: Gangsterul şi marţianul
Weekendul acesta, pe marile ecrane din România, debutează un SF în regia lui Ridley Scott, un film de animaţie, dar şi cel mai recent film al lui Johnny Depp.

Marţianul
Filmul „The Martian”, bazat pe romanul omonim publicat de Andy Weir în 2011, prezintă aventurile astronautului american Mark Watney, interpretat de Matt Damon, care rămâne singur pe Marte, după ce echipa din care face parte, coordonată de personajul interpretat de Jessica Chastain, presupune că a murit, în urma unei puternice furtuni marţiene.

Blinky Bill: Koala cel poznaş
Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

Black Mass: Afaceri murdare
De trei ori nominalizat la Premiul Oscar, actorul Johnny Depp („În căutarea Tărâmului de Nicăieri”, „Piraţii din Caraibe”) joacă rolul mafiotului notoriu James „Whitey” Bulger în filmul „Black Mass: Afaceri murdare”, regizat de Scott Cooper („Inimă nebună”), care are premieră în cinematografele din România pe 2 octombrie.