Premierele săptămânii 4 – 10 septembrie în cinema: Transporter, muzică şi un thriller danez

De: Nicoleta Nicolae / 03.09.2015, 13:19

Premierele săptămânii 4 - 10 septembrie în cinema: Transporter, muzică şi un thriller danez
Weekend-ul acesta, pe marile ecrane din România debutează un nou film din franciza "Transporter", un thriller danez, dar şi un documentar latino-american.


Transporter. Moştenirea
Frank Martin (Ed Skrein) este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar el respectă aceleaşi reguli: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul. Dar când Anna, o femeie fatală, îi răpeşte tatăl cu ajutorul acoliţilor ei ca să-i forţeze mâna lui Frank să se infiltreze într-o reţea de trafic de persoane din Federaţia Rusă, acesta va face exact ce nu îi stă în obicei: să încalce regulile.

Vibrează cu mine
„Vibrează cu mine” este lungmetrajul în care Zac Efron îşi regăseşte pasiunea pentru muzică şi apare în postura lui Cole, un tânăr DJ, care-şi caută propria identitate.
El încearcă să creeze o melodie ce va revoluţiona industria muzicală, iar în ajutorul său apare James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare.

Secretul nasturelui de sidef
Povestea captivantă şi cutremurătoare despre relaţia milenară a omului cu apa este plasată în Chile şi în cel mai mare arhipelag existent pe Terra, poziţionat la sud de ţara sud-americană, în Oceanul Pacific. Aici, cinci triburi au reuşit să trăiască peste 10.000 de ani, petrecându-şi majoritatea vieţii pe apă, învăţându-i tainele şi reuşind să supravieţuiască unor temperaturi polare şi celor mai puternici curenţi.

Vânătorii de oameni
În 1994 doi gemeni au fost găsiţi omorâţi într-un mod brutal într-un hambar.
Mai multe indicii duc către un grup alcătuit din elevi dintr-o categorie socială bine poziţionată, de la un colegiu din apropierea locului crimei, dar cazul a fost considerat rezolvat pentru că la vremea respectivă o persoană şi-a declarat vinovăţia şi a fost condamnată pentru crimă. Peste 20 de ani, cazul ajunge la detectivul Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas), iar acesta realizează că ceva nu este în regulă.