Premierele săptămânii: Clopoţica, Furios şi iute şi Amazonia

De: Nicoleta Nicolae / 03.04.2015, 14:58


Premierele săptămânii: Clopoţica, Furios şi iute şi Amazonia
Sfârşitul acestei săptămâni aduce pe marile ecrane un nou film de animaţie cu Tinkerbell, ultima peliculă a lui Paul Walker, dar şi un documentar uimitor.


Nori peste Sils Maria
O actriţă este pusă în faţa provocării de a juca în aceeaşi piesă controversată despre două lesbiene, care i-a adus celebritatea cu 20 de ani în urmă. Doar că, de data asta, trebuie s-o interpreteze pe femeia mai în vârstă dusă la disperare de iubita ei tânără. Provocarea o obligă să-şi pună sub semnul întrebării statutul, viaţa, relaţiile.

Amazonia
Amazonia 3D vă ghidează în cea mai mare pădure tropicală a lumii pentru a descoperi Planeta Verde. Este un film minunat pentru familie, o odă la frumuseţea pădurii tropicale şi diversitatea ei, a primit şi premiul Ambiente WWF la Festivalul de Film de la Veneţia.

Furios şi iute 7
În „Furios şi iute 7”, de James Wan, Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson conduc distribuţia care continuă aventurile din franciza care şi-a clădit renumele pe viteză. Alături de ei, publicul îi va putea revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Elsa Pataky şi Lucas Black, favoriţii fanilor din toată lumea, dar şi figuri noi în franciză, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel şi Kurt Russell.

Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri
Studiourile Disneytoon se reîntorc în Valea Ielelor cu o aventură plină de emoţie, „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”. Noua poveste explorează mitul antic al unei creaturi de legendă, al cărei răcnet îndepărtat îi aprinde curiozitatea Faunei, buna prietenă a lui Clopoţica. Fauna este Zâna animalelor şi nu-i este teamă să încalce regulile pentru a ajuta un animal aflat în dificultate.