Premierele săptămânii în cinema: Alt Love Building şi Annie

Apropo.ro / 23.12.2014, 11:36
Premierele săptămânii în cinema: Alt Love Building şi Annie
Oferta cinematografelor pentru acest sfârşit de săptămână include o interpretare în cheie modernă a clasicului „Annie”, un nou Love Building, dar şi a treia parte a francizei „O noapte la muzeu”.

Tenace, încrezătoare şi optimistă, Annie – personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi – revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie.

La “O noapte la muzeu: Secretul faraonului”, pregătiţi-vă pentru cea mai sălbatică şi plină de aventuri noapte la muzeu din câte au fost, cu Larry Daley (Ben Stiller îmbarcându-se într-o căutare epică pentru a salva magia înainte de a dispărea pentru totdeauna.

Un nume de referinţă în cinematografia mondială, Ben Cross va putea fi urmărit pentru prima dată într-un film românesc alături de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi grupul de tineri absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, din 26 decembrie, în comedia „Alt Love Building”.

Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR afla repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecţia vine cu un preţ…