Premierele săptămânii: Sean Penn şi Insurgent

Apropo.ro / 20.03.2015, 12:09

Premierele săptămânii: Sean Penn şi Insurgent
În acest sfârşit de săptămână, avem parte de două filme de acţiune made in Hollywood, un documentar sensibil, dar şi un film indian dramatic.


Psihopatul
Când iubita lui devine cea mai recentă victimă a unui criminal în serie, Guru şterge linia dintre bine şi rău şi porneşte în căutarea ucigaşului.

Insurgent
După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facţiuni stă să înceapă. Şi, la vreme de război, trebuie să decizi de ce parte lupţi.

Sarea pământului
Filmul este un documentar biografic, portretul lui Sebastião Salgado, cunoscutul fotograf brazilian, văzut prin ochii a două persoane: regizorul Juliano Ribeiro Salgado, fiul care încearcă să înţeleagă mai bine de ce tatăl său a stat mai mult plecat de-acasă, şi regizorul Wim Wenders, fotograf şi mare admirator al operelor lui Salgado.

The Gunman. Pe viaţă şi pe moarte
Un fost soldat al Forţelor Speciale şi antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viaţă, dar mai întâi trebuie să fugă de la Londra la Barcelona şi prin toată Europa, ca să îşi dovedească nevinovăţia…