Prezentatorul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” vine pe scuter la filmări

De: Cătălina Matei / 28.09.2014, 09:00
Prezentatorul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” vine pe scuter la filmări
Specialist în vinuri şi gazdă perfectă în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, difuzat de Antena 1 lunea de la 20.30, Virgil Mănescu este o adevărată apariţie nu doar în emisiune, ci şi la filmările acesteia.

Virgil a atras atenţia tuturor încă de la începutul filmărilor, obişnuind să vină pe platouri îmbrăcat la patru ace, în costum şi pe scuter. Acesta recunoaşte că nu îi place să şofeze şi că preferă ca mijloc de transport în Capitală un scuter mic, cochet, care îl ajută să îşi onoreze toate întâlnirile şi să ajungă la timp la filmările pentru “Hell’s Kitchen”. “Nu sunt un împătimit al şofatului de automobile şi de regulă merg doar cu Vespa”, recunoaşte Virgil.

Foto: Antena 1

Având la activ specializări profesionale ca cea de somelier, director de restaurant, director de agenţie de turism şi director de hotel cu licenţă internaţională, migrarea lui Virgil către consultanţa de specialitate a fost una firească: “Actualmente sunt consultant în alimentaţie publică, oferind servicii de Lobby & Solutions”, spune acesta. Iar în timpul liber, Virgil admite că este pasionat de tot ce înseamnă arte frumoase. “Sunt mare amator de operă şi teatru, muzică simfonică, dar pasiunea mea cea mai mare încă din copilărie a fost şi va rămâne cititul. În timpul liber continuu munca începută acum câţiva ani la prima carte pe care aş vrea să o public cândva.”