Prieteni de nădejde în ”Orăşelul Leneş”

De: Mioara Tronaru / 25.09.2013, 09:00
Prieteni de nădejde în ”Orăşelul Leneş”
Iată-i pe zănaticii locuitori din Orăşelul Leneş, care au toate şansele să devină cei mai buni prieteni ai copiilor voştri în această toamnă, odată cu lansarea unei noi serii ”Orăşelul Leneş” în România. Această a treia serie, care s-a lăsat ceva aşteptată, tocmai a avut premiera la postul de televiziune Boomerang, iar aventurile haioaselor personaje pot fi urmărite zilnic la 13.45. Serialul îi încurajează pe copii să mănânce sănătos şi să facă mişcare cu plăcere.

Sportacus este eroul activ, mereu în formă şi acrobat desăvârşit, gata oricând să îşi salveze prietenii, atunci când cristalul de pe costumul lui îl avertizează că micuţii au probleme. Pentru a-şi încărca bateriile, Sportacus mănâncă multe Bomboane Sportive şi merge la culcare în fiecare seară la 08.08. În noul sezon, Sportacus va avea un costum, gadget-uri şi vehicule noi, create de designerii studiourilor IronHead, care au realizat şi costumele pentru filmele ”Batman”, ”Cei 4 fantastici” sau ”Omul de oţel”.

Ştefania vrea să devină dansatoare, iar culoarea ei preferată este roz. Curioasă, drăguţă cu ceilalţi şi gata să înveţe din greşelile sale, Ştefania este mereu gata să îşi facă noi prieteni. În fiecare episod Ştefania îi va învăţa pe copii noi paşi de dans şi îi va încuraja să fie activi.

Ziggy este aventuros şi aiurit, iar entuziasmul lui debordant îi pune mereu în mişcare pe toţi cei din jur. Deşi îi place tot ce e dulce, încearcă să facă alegeri sănătoase, iar când va fi mare vrea să devină supererou ca Sportacus.

Stingy este un colecţionar înrăit care învaţă cât de important este să împarţi cu alţii ceea ce ai. Cu atât mai important cu cât Sportacus, Ştefania şi copiii au deseori nevoie, în aventurile lor, chiar de unul din obiectele pe care Stingy le ascunde cu atâta grijă de ochii celorlalţi.

Trixie este nonconformista grupului, cea care nu respectă regulile, şi trebuie să înveţe cum să-şi facă prieteni fără să-i rănească pe ceilalţi şi fără să uite regulile de bună purtare. Nu prea are răbdare şi uneori creează probleme, dar este amuzantă, jucăuşă şi foarte deşteaptă.

Pixel este un as în ale tehnologiei, care – de la atâta prea mult timp petrecut în lumea virtuală – are ceva probleme când vine vorba să intreacţioneze cu prietenii lui imprevizibili din lumea reală. Pixel ştie că trebuie să îşi preţuiască mintea şi corpul uitându-se cu moderaţie la televizor şi jucându-se mai rar la calculator.

Robbie Putrezitul este personajul negativ şi leneşul prin definiţie. Visează la zilele de demult, când Sportacus şi Ştefania nu veniseră încă în oraş şi toată lumea lenevea, iar scopul lui este să-l alunge pe erou din Orăşelul Leneş. Maestru al deghizărilor, Robbie Putrezitul pune mereu la cale câte un plan răutăcios ca să-l păcălească pe Sportacus, însă mereu cade în propria lui cursă.

Foto: LazyTown © & TM 2013 LazyTown Entertainment.