Prima compilatie de reggaeton latino a ajuns si in Romania!

Apropo.ro / 03.05.2006, 16:00
Prima compilatie de reggaeton latino a ajuns si in Romania!
Piata muzicala romaneasca se va bucura de o compilatie intitulata "Reggaeton Latino" a celor mai cunoscuti artisti ai acestui gen muzical din Spania. Pentru iubitorii de muzica latino, compilatia va avea si un cadou, ca bonus track, prima trupa de reggaeton latino din Romania,



Piata muzicala romaneasca se va bucura de o compilatie intitulata „Reggaeton Latino” a celor mai cunoscuti artisti ai acestui gen muzical din Spania.

Pentru iubitorii de muzica latino, compilatia va avea si un cadou, ca bonus track, prima trupa de reggaeton latino din Romania, Chicanos cu piesa „Lollipop” varianta in limba spaniola. Chicanos este prima trupa de reggaeton din Romania, ce isi va lansa primul album intitulat „Sa dansam reggaeton” la sfarsitul acestei luni.

„Reggaeton Latino” este un produs al casei de discuri Intercont Music, un material creat sub egida noului label 1ST.

Single-lul compilatiei este piesa „Candela” a trupei Flow Star, cea mai iubita si cunoscuta trupa de reggaeton latino din Spania.

Videoclipul piesei „Candela” se difuzeaza deja pe posturile muzicale de specialitate. Este un videoclip vesel, multa distractie, soare, mare, plaja, ce cu siguranta ne face sa ne dorim ca vara sa vina cat mai repede pentru a putea petrece pe ritmuri caliente in discotecile de pe malul marii.

Aceasta este o trupa care abordeaza a noua versiune a ritmului fierbinte al reggaeton-ului. Componentii „Flow Star” sunt Viviana, Ollantay si Rodec, acestia fiind de nationalitate cubaneza si cu un simt al „cunoasterii” dezvoltat special.

Datorita experientei lor profesionale de-a lungul timpului, acestia pot aborda orice gen muzical, in special in lumea muzicala a ritmurilor latino.

Atat scenografia, cat si puterea caracteristica a interpretarii, fac din „Flow Star” cea mai cunoscuta trupa de reggaeton a anilor 2005 – 2006.

Distractie maxima pe ritmuri reggaeton – acum si in Romania!

Compilatia se va gasi in magazinele de specialitate din toata tara!

Intercont Music

Tags: