Prima imagine cu Johnny Depp din „Piraţii din Caraibe 5”!

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2015, 09:29

Prima imagine cu Johnny Depp din
Fanii celui de-al cincilea lungmetraj din seria "Piraţii din Caraibe", "Dead Men Tell No Tales" au avut motiv de bucurie! Producătorul peliculei le-a dezvăluit un cadru din mult aşteptata peliculă.


Producătorul filmului „Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, Jerry Bruckheimer, a postat pe un site de socializare o fotografie din timpul filmărilor. În poză apare Jack Sparrow, care are o faţă speriată şi este legat de doi piraţi. Este lesne de înţeles că din nou a intrat într-un bucluc din care va ieşi folosind nişte metode specifice lui.

„Căpitanul Jack s-a întors şi nu-l mai lăsăm să plece”, a scris producătorul Jerry Bruckheimer pe contul său de Twitter.

Depp a fost nevoie să lipsească o perioadă de pe platourile de filmare ale peliculei „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, după ce luna trecută s-a accidentat şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală.

În „Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, valuri stranii îl poartă pe căpitanul Jack Sparrow spre inamicul lui cel mai aprig, înspăimântătorul Captain Salazar. Acesta împreună cu piraţii săi fantomă încearcă să evadeze din Triunghiul Diavolului, dornici să omoare fiecare pirat de pe mare, inclusiv pe Jack Sparrow.  Singura soluţie a lui rămâne să apeleze la Tridentul lui Poseidon, un artefact puternic ce îi oferă posesorului control total asupra mărilor.