Primul mesaj al Oanei Cuzino despre divorţ: “Am hotărât de comun acord să divorţăm! Vom fi în continuare prieteni!”

Apropo.ro / 12.09.2014, 15:12
Primul mesaj al Oanei Cuzino despre divorţ:  “Am hotărât de comun acord să divorţăm! Vom fi în continuare prieteni!”
După ce presa de azi a anunţat divorţul Oanei Cuzino de soţul ei, Yoav Stern, care a dat-o în judecată la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti, pretinzând partajul bunurilor comune, prezentatoarea emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" de la PRO TV, a reacţionat.
Potentul om de afaceri israelian, cu care Oana Cuzino este căsătorita de ani buni, apare în calitate de reclamant, în timp ce frumoasa vedetă PRO TV este „pârât” în acest dosar!
 
Conform wowbiz.ro, obiectul dosarului este „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial indisponibilizare bunuri imobile, conform articolului 316 din Codul Civil”.
 
Foto: Publimedia – Adrian Stoicoviciu
 
Vedeta a transmis un mesaj cu privire la divorţ, prin intermediul unui comunicat remis de ProTV. Oana Cuzino a declarat, astfel, că divorţează de comun acord şi că rămâne în relaţii de prietenie cu soţul său, după separare.
 
“Dragii noştri,
 
Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună, ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul în altul. Mai mult decât orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: “Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”. Vă mulţumesc pentru că ne respectaţi viaţa şi intimitatea”, a spus Oana Cuzino.