PRO TV a renunţat la Revelionul din Piaţa Revoluţiei

Apropo.ro / 03.12.2014, 09:08
PRO TV a renunţat la Revelionul din Piaţa Revoluţiei
Se pare că anul acesta bucureştenii nu se vor mai distra la Revelionul organizat până acum de PRO TV în Piaţa Revoluţiei, devenit deja un eveniment cu tradiţie. Postul din Pache Protopopescu nu a mai rezervat locaţia din faţa Ateneului.

Potrivit click.ro, anul acesta va fi linişte în Piaţa rEvoluţiei, căci PRO TV-ul nu a mai rezervat spaţiul pentru organizarea petrecerii de Revelion. “De obicei PRO TV rezerva Piaţa Revoluţiei din vară, însă nu am primit nici o solicitare, aşa încât mai mult ca sigur nu fac nimic”, au dezvăluit surse din cadrul Municipalităţii pentru Click!.

Foto: Mediafax Foto

Bucreştenii se vor distra însă, în Noaptea dintre ani, în Piaţa Constituţiei, unde se va organiza, ca de obicei, o petrecere tematică. De această dată, Revelionul va face trecerea de la anul care se termină, când Bucureştiul a serbat 555 de ani de atestare documentară, la cel care vine, declarat pe plan european “Anul Luminii”.

Spectacolul va începe la ora 21.00 şi se va termina la ora 2.00. La 10 km distanţă, în Parcul Titan, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, are de gând să ofere o noapte de neuitat  bucureştenilor care vor veni la Revelionul său.

Nici Vanghelionul nu se va mai ţine în acest an, căci edilul sectorului 5 a renunţat la celebra petrecere. În schimb, primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, va organiza petrecerea de sfârşit de an într-un cort încălzit, lângă Patinoarul Drumul Taberei.