Pro TV va difuza serialul SF Terra Nova

De: Nicoleta Nicolae / 31.08.2014, 07:00
Pro TV va difuza serialul SF Terra Nova
Din 1 septembrie Pro TV va difuza serialul SF “Terra Nova“. Producţia creată de Kelly Marcel şi Craig Silverstein în 2011 este programată în grila postului de luni până joi, de la 23.05.

Pentru începutul toamnei, Pro TV a pregătit un SF. Terra Nova este un serial de televiziune american stiintifico – fatastic, o dramă care a început să fie transmisă de postul FOX în fiecare noapte de luni, începând cu 26 septembrie 2011, când a avut loc premiera de o oră şi jumătate conţinând primele două episoade.

Anul 2149, un timp în care toată viata de pe Pământ este ameninţată cu extincţia. Într-un efort disperat pentru a salva rasa umană, oamenii de ştiinţă au inventat un portal care permite călătoria în timp către Pământul preistoric, cu 85 de milioane de ani în urmă. Membrii familiei Shannon – tatal Jim, soţia sa Elisabeth, şi cei trei copii ai lor: Josh, Maddy si Zoe – se alătura celui de-al zecelea pelerinaj al coloniştilor către Terra Nova, prima colonie umana creată de cealaltă parte a porţii temporale. Şi de aici începe povestea.