Programe speciale de Revelion la Acasă TV

Apropo.ro / 30.12.2013, 07:00
Programe speciale de Revelion la Acasă TV
Programele speciale de Revelion la Acasă TV încep de la ora 22.30.

Noaptea de Revelion este magică Acasă, plina de iubire, emoţie şi muzică de calitate! Publicul va urmări pe 31 decembrie, de la ora 22.30 o comedie savuroasă, “Prietenul prietenei mele” (“My Girfriend’s Boyfriend”). Tânăra Jesse Young (Alyssa Milano) are o relaţie cu Troy, un bărbat care îi oferă tot ce îşi doreşte. Într-o zi, ea îl cunoaşte pe simpaticul scriitor Ethan (Christopher Gorham). Jesse hotărăşte să se întâlnească cu amândoi şi până la urmă relaţia cu Ehan devine atât de serioasă, încât acesta o cere în căsătorie. În acest moment, tânăra chiar va trebui să aleagă.

Începând de la ora 23.55, Acasă va transmite în direct din Piaţa Revoluţiei spectacolul care marchează trecerea dintre ani. Gaşca Pro FM îi adună pe toţi într-un show în aer liber, iar spiritul Legalize Joy le va stârni tuturor cheful de distracţie!

De la ora 00:05, Acasă va difuza concertul spectaculos al Loredanei susţinut anul acesta la Sala Palatului, în care artista le-a oferit fanilor muzică de toate genurile, de la populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance!

Spectacolul a fost alcătuit din numere de magie şi levitaţie, roboţi, clovni, porumbei, costume spectaculoase, dansatori, acrobatţi, invitaţi de excepţie şi musică bună: “Am zis Magic şi magic a fost! Am vibrat la maxim alături de cei peste 8.000 de oameni veniţi din toată România şi de pretutindeni, m-au ridicat la cer! Am cântat 43 de cântece într-un show de aproape trei ore alături de magicieni, dansatori şi banda mea, Agurida! Le mulţumesc invitaţilor mei super speciali! Lui Cornel Ilie, alături de care am cântat single-ul lansat de curând, “Nu ştiu cine eşti”, lui Cabron, lui Petru Călinescu şi lui Caddy de la B.U.G. Mafia. Am mers pe sârmă alături de Tudor Chirilă şi am cântat rock alături de Paul Ciuci de la Compact. Am lansat în premieră un nou single alături de Carla’s Dreams, “Lumea ta”. Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat şi susţinut ca să-mi îndeplinesc viziunea acestui show Magic!”, a spus Loredana.     

   

Noaptea de Revelion continuă de la ora 02:00, Acasă, cu premiile MTV Europe Music Awards 2013 care au aterizat la Ziggo Dome în Amsterdam dintr-o navă spaţială şi au oferit fanilor din toată lumea un spectacol extravagant, cu multe costume desprinse parcă din filmele SF.