Programe speciale de Revelion la Prima TV

De: Cătălina Matei / 30.12.2013, 07:00
Programe speciale de Revelion la Prima TV
Pentru noaptea de Revelion, Prima TV a pregătit ediîii speciale ale emisiunilor “Mondenii” şi “Killer Karaoke”.

De Revelion, Andreea Grămosteanu, Angel Popescu, Mirela Zeţa, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ v-au pregătit o ediţie specială a emisiunii “Mondenii”.

Nu putea lipsi de pe micul ecran Dan Negru şi invitaţii săi Serghei Mizil, Mara Bănică, Ana Maria Prodan şi Alexandra Stan Păţitu’. În plus, va avea loc o adevărată revoluţie în materie de tehnologie. În noapte dintre ani Dan Negru iese din televizor.

Fetele Bune concurează pentru titlul de “Regina cumpărăturilor”. Emisiunea nu este prezentată de Andreea Raicu, ci de super stilista Iulia Albu.

Prodanca se apucă de cântat şi îi dedică lui Gigi Becali piesa “Perfect fără tine”. Cocalarii nu se lasă nici ei mai prejos şi cântă “Sus pe toc”

În această ediţie specială, invitată de onoare este doamna Stela Popescu, care interpretează rolul unei doctoriţe. Această ajunge să le consulte pe blondele Simona Senzual şi Diana Munteanu şi descoperă că cele două suferă de bezniciune celebrală avansată şi tarhicardie simpatică bulinoasă cu ascendent în săgetător. Problema lor medicală se poate rezolva printr-un transplant de… capete.

Dacă vor reuşi să câştige, aflaţi urmărind ediţiile speciale de Revelion ale emisiunii “Mondenii”, marţi, 31 decembrie, de la ora 00.00, la Prima TV.

 

De Revelion, Ştefan Stan face show la Killer Karaoke

Pe 31 decembrie, urmăriţi cele mai palpitante momente din cadrul show-ului Killer Karaoke.

Pentru cei mai mulţi, a cânta live pe scena este o adevărată provocare. La Killer Karaoke, însă, concurenţii trebuie să nu se oprească din cântat indiferent de ce li se întâmplă. Concurenţii trebuie să îşi învingă temerile şi să se lupte cu şerpii, să facă faţă atacului canilor, să fie supuşi Terapiei de şoc sau să înfrunte pericolele din Vestul sălbatic.

Cum vor reuşi concurenţii să treacă prin aceste încercări aflaţi urmărind Killer Karaoke Best of, în Noaptea de Revelion, de la ora 00.30, la Prima TV.