Radu Vâlcan, noul prezentator al show-lui „Burlăciţa”

De: Nicoleta Nicolae / 16.06.2015, 09:54

Radu Vâlcan, noul prezentator al show-lui
Radu Vâlcan este prezentatorul noului sezon al reality show-ului ”Burlăciţa”, care va începe la Antena 1 la sfîrşitul acesti veri.

Alături de Daniela Crudu, cea care va pune pe jar inimile pretendenţilor în încercarea de a-şi găsi alesul, Radu a plecat deja în Toscana, în Italia, acolo unde au loc filmările pentru acest sezon. „Prima mea colaborare cu Antena 1, pentru Temptation Island – Insula iubirii, a fost foarte bună”, declară Radu, care are şansa să prezinte acum un nou reality show, a cărui protagonistă este Daniela Crudu.
Prezentatorul de la Antena 1 crede cu tărie că dragostea adevărată poate fi găsită prin intermediul unui astfel de show şi este şi el curios să vadă cum vor încerca burlacii să o cucerească pe burlăciţa Daniela Crudu: „Un proiect, indiferent de format, implică foarte multe emoţii. Atunci când petreci mai mult timp alături de o persoană poţi să îţi dai seama că ea e marea dragoste. În funcţie de disponibilitatea pe care o afişezi, de bagajul de sentimente pe care îl deţii, se poate naşte o poveste frumoasă”, continuă Radu.

Cu toate că ritmul de filmare este foarte alert, pentru că este vorba de un reality show, Radu mărturiseşte că se bucură de puţinul timp liber citind sau participând indirect la filmările în care nu este implicat. În timp ce noua „Burlăciţă” a primit de la el un singur sfat, acela de a fi pur şi simplu ea, cât mai naturală şi firească, pretendenţii ei nu au avut parte de acelaşi tratament: „Sunt bărbaţi în toată firea, nu au nevoie de sfaturile mele”, consideră prezentatorul.