Raluca Arvat visează la un ski-jet

De: Cătălina Matei / 01.09.2013, 08:00
Raluca Arvat visează la un ski-jet
Prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport şi-a propus ca, în vacanţa de vară de anul viitor, să conducă ski-jet-ul, pentru că anul acesta a fost doar pasager.

“Am fost pentru a doua oară în Thassos şi mi-am dat seama că sunt la fel de îndrăgostită de Grecia că prima dată.”, mărturiseşte Raluca. După 10 ore de mers cu maşina, Raluca, iubitul ei şi gaşca lor de prieteni au ajuns în paradisul pădurilor de pin şi al marii azurii.

Chiar dacă au mai colindat şi acum 2 ani insulă, Raluca a descoperit chiar şi o plajă nouă, stâncoasă, plajă Alyki, unde nu îi mai venea să iasă din apă de limpede ce era. A stat ore în şir pe plajele cu nisip mai fin că sărea din solniţa, iar timpul a părut că stă în loc.

În ultima zi de vacanţă, Raluca şi prietenul ei au făcut o plimbare lungă cu ski-jet-ul care prezentatoarei i-a plăcut atât de mult, încât abia aşteaptă următoarea ocazie să treacă la conducerea lui. “Vreau să revin acolo şi sunt multe motivele pe care o voi face, însă în capul listei pun acum dorinţa de a învăţa să conduc ski-jetul pe Marea Egee.”