Raluca Lăzăruţ, la un pas să-şi piardă viaţa

Apropo.ro / 11.07.2014, 13:00
Raluca Lăzăruţ, la un pas să-şi piardă viaţa
Vacanţă cu peripeţii pentru Raluca Lăzăruţ. Prezentatoarea de televiziune a fost la un pas să-şi piardă viaţa într-un accident aviatic, în drumul său spre Los Angeles.
Întoarsă recent dintr-o vacanţă în Los Angeles, prezentatoarea TV ne-a declarat că a trecut prin clipe de coşmar. A crezut că va muri, iar această întâmplare care putea fi fatală i-a schimbat perspectiva asupra vieţii şi a lucrurilor care contează.
 
Foto: PR Kanal D
 
“De curând, am tras o sperietură zdravănă, în drumul meu spre Los Angeles. Ruta zborului era Bucureşti-Los Angeles, cu escală în Amsterdam. În timp ce ne aflam la altitudinea de croazieră, după escală, dintr-odată avionul a pierdut altitudine. În faţa mea, aveam un pahar cu apă, şi atunci când avionul a căzut, apa a rămas suspendată şi paharul pe măsuţă. Am crezut că am adormit şi că visez! Timpul parcă s-a dilatat şi însoţitorii de zbor erau panicaţi, fapt care ne-a făcut să ne speriem mult mai tare”, ne-a declarat Raluca Lăzăruţ .
 
Raluca Lazarut
Foto: PR Kanal D
 
“În acele momente, primul gând care mi-a trecut prin minte a fost că nu am reuşit să fac destule în viaţă. M-am gândit că voi muri! Din fericire am depăşit cu bine , dar am tras o sperietură zdravănă!”, a precizat aceasta.