Raluca Zenga a lansat cartea “Manualul mămicii Zen”

De: Nicoleta Nicolae / 10.09.2015, 14:37
Raluca Zenga a lansat cartea “Manualul mămicii Zen”
Raluca Zenga, soţia celebrului Walter Zenga, tocmai şi-a lansat prima carte, “Manualul mămicii Zen”, un ghid care se adresează proaspetelor mămici şi nu numai.

 “Sunt extrem de fericită că mi-am îndeplinit visul de a scrie şi vă prezenta Manualul Mămicii ZEN, o carte de suflet pentru mine, care încearcă să descifreze misterele maternităţii. Cartea este scrisă şi cu un strop de umor pentru orice viitoare şi actuală mămică care se va confrunta cu fel şi fel de situaţii neprevăzute. Vă invit să o citiţi! Manualul Mămicii ZEN, apărut la editura lui Costel Postolache, Ed. Integral, se găseşte deja în Librăriile Eminescu şi pe site-ul editurii, eintegral.ro”, spune Raluca Zenga.

Geanina Ilieş, Anca Serea, Adriana Petrescu, Adina Buzatu, Cream – Claudia Pavel, Diana Bart şi Clara Rotescu au fost doar câteva dintre invitatele Ralucăi Zenga.

Chiar dacă nu i-a putut fi alături  la acest eveniment important din carieră, pentru că a fost prins cu treburi organizatorice la echipa Sampdoria din Genova, al cărui antrenor este, soţul Ralucăi, celebrul Walter Zenga, a vorbit  cu ea aproape tot timpul la telefon, a felicitat-o şi a încurajat-o pentru a-i îndeparta emoţiile care i-au dat târcoale la lansare.  Declaraţiile de dragoste  din partea soţului său au avut astfel o “aromă” specială! Raluca i-a avut însă alături pe părinţii săi, dar şi pe cei doi copii, Samira şi Walter Jr, care au fost o adevărată inspiraţie pentru ea şi pentru “Manualul Mămicii ZEN”.