Raluca Zenga, sfaturi de frumuseţe pentru sezonul rece

Apropo.ro / 01.01.2015, 13:00
Raluca Zenga, sfaturi de frumuseţe pentru sezonul rece
Fie ploaie, zăpadă sau vânt, frumuseţea rezistă! Raluca Zenga ne aduce cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea pielii în sezonul rece.
“Frigul şi vântul rece pe timp de iarnă sunt o combinaţie dezastruoasă pentru ten – pielea noastră riscă să se devitalizeze şi să se usuce rapid, căpătând un aspect tern. Putem lupta cu măşti şi creme mai grase decât am folosi în condiţii climatice normale, mai bogate în uleiuri hrănitoare şi substanţe active. După o zi petrecută în oraş, unde frigului tăios i se suprapune smogul dens din atmosferă, eu îmi „oblojeam” tenul cu o mască din ulei de măsline, miere şi gălbenuş de ou. Dacă aveţi acces la ingrediente mai exotice, recomand untul de shea, untul de cacao şi uleiul de argan. Şi nu uitaţi că frumuseţea pielii vine de la interior: asiguraţi-vă că urmaţi o dietă bogată în grăsimi sănătoase (ulei de cocos, avocado) şi că vă hidrataţi corespunzător!”, spune Raluca Zenga.
 
Foto: Sebastian Enache
 
Raluca Zenga face parte din categoria mămicilor sexy! Deşi a născut, ea a reuşit, cu multă ambiţie, să revină la silueta dorită şi acum arată senzaţional.
 
 
 Revelion în Dubai
 
 
Chiar dacă anul acesta, de sărbători, i-au  lipsit bucatele tradiţionale romaneşti din care gustă, de obicei, cu mare poftă, Raluca e fericită să petreacă alături de frumoasă ei familie în Dubai. Atât Crăciunul, cât şi Revelionul.
“Sărbătorile le petrec acasă, în Dubai, cu mese între prieteni, cu gândul la cei de-acasă, şi un strop de nostalgie pentru un Crăciun în nămeţi. Dar în prima zi a Anului Nou îmi pun costumul de baie roşu, ca să poarte noroc, şi fac o baie în mare…botezul Noului An, cu o cupă de şampanie în mână!”, spune frumoasa mămică Zenga.