“Rămâi la masă?”, prima carte de bucate semnată Laura Cosoi

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2014, 17:00
“Rămâi la masă?”, prima carte de bucate semnată Laura Cosoi
După ce a participat în showul culinar “MasterChef- Proba celebrităţii”, difuzat de Pro TV, Laura Cosoi lansează acum prima sa carte de bucate.

Laura Cosoi lansează pe 5 martie prima ei carte de bucate. Volumul “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le prepară acasă.

„Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, aşa că am adunat în această carte reţete sănătoase şi gustoase pe care eu le gătesc pentru familia şi prietenii mei.”, declară Laura Cosoi, care a participat acum câteva luni şi în show-ul culinar “MasterChef – Proba celebrităţii”, de la Pro TV.

Cunoscuta actriţă şi vedetă TV, apreciată pentru stilul de viaţă echilibrat bazat pe o alimentaţie sănătoasă, dans şi sport, doreşte să împărtăşească publicului pasiunea sa pentru gătit şi trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă şi sănătoasă. Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire. Volumul este inclus în colecţia Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing.