Ramona Bădescu şi-a cumpărat televizor 3D doar ca să vadă ”Avatar”!

Apropo.ro / 21.06.2013, 08:00
Ramona Bădescu şi-a cumpărat televizor 3D doar ca să vadă ”Avatar”!
Plăcerile vinovate ale Ramonei Bădescu diferă în funcţie de ţara pe care o vizitează! Acest lucru este valabil însă dacă ne referim la desert! Iată ce bunătăţi îi fac cu ochiul frumoasei vedete!

Dimineaţa perfectă: Dimineaţa perfectă pentru mine arată a după-amiază, pentru că dacă e dimineaţa perfectă înseamnă că stau cu iubitul meu în pat!

Filmul  preferat: “Avatar”! L-am văzut de trei ori şi m-a determinat să-mi iau acasă televizor 3D şi DVD-ul ca să îl revăd de câte ori îmi doresc!

Actor/actriţă: Jack Nicholson / Meryl Streep.

Desertul preferat: Românesc sau italienesc? Sau franţuzesc? Eu în fiecare ţară am câte un desert preferat! Am inima largă când e vorba de desert (râde). În Franţa, de exemplu, îmi place TripleChocolate (ciocolata neagră,  ciocolata cu lapte şi ciocolata albă) cu glazură de mango, în România îmi plac mini-amandinele de la cofetăria Ana, în Italia – tortul de la Antonini, iar la New York cheesecake-ul…Mmmm

Maşina preferată : Aston Martin

Designerul preferat: Gai Mattiolo, Roberto Cavalli, Brunello Cucinelli – îmi place foarte mult în ultimul timp şi îl apreciez mult pe Cătălin Botezatu

Sportul preferat sau practicat: Mersul o oră, în fiecare zi, alternat, adică mers- alergări, mers – alergări, pillates, yoga si golf!

Oraşul preferat:
Mă atrage marea, în general, Sardinia. 

Vacanţa ideală: Cea exotică – Bora Bora, dar mi-ar plăcea să merg şi în India să vizitez templele budiste!