Rapid a facut ce n-a reusit Steaua, dar amical

De: Dragos Tanase / 20.07.2008, 19:02
Rapid a facut ce n-a reusit Steaua, dar amical
Rapid a invins, sambata seara, cu scorul de 2-1, campioana Frantei, Olympique Lyon, intr-o partida amicala disputata pe stadionul Giulesti.

Echipa Rapid a invins, sambata seara, cu scorul de 2-1 (2-0), campioana Frantei, Olympique Lyon, intr-o partida amicala disputata pe stadionul Giulesti cu ocazia festivitatii de prezentare a lotului pentru sezonul 2008-2009.

Echipa Steaua a intalnit aceeasi echipa franceza, in Liga Campionilor, dar a fost invinsa in turul de pe stadionul Ghencea si reusit un egal in deplasare (retur).

Pentru formatia giulesteana a marcat Boya in minutele 6 si 44, in timp ce pentru Olympique Lyon a inscris Tafer in minutul 58.

La partida au asistat aproximativ 9.000 de spectatori, in tribuna fiind prezenti si selectionerul Victor Piturca, fostul presedinte al FC Steaua, Viorel Paunescu si presedintele FC Timisoara, Marian Iancu.

Loturile folosite si detalii despre meci, pe Mediafax.ro!

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Rada, plangaciosul din curtea Stelei

Rada, plangaciosul din curtea Stelei

Ionut Rada a izbucnit in plans la finalul intalnirii dintre Steaua si Nurnberg, deoarece Marius Lacatus nu l-a folosit nici in acest meci amical, fiind considerat de antr…

Tamas este la un pas de a semna cu Celtic

Tamas este la un pas de a semna cu Celtic

Gabriel Tamas a declarat ca sunt sanse mai mari ca sa joace la Celtic in sezonul viitor decat sa ramana la Auxerre, clubul sau actual, informeaza Glasgow Evening Times. …

Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Dinamo incearca in aceste zile sa obtina transferul egipteanului Ahmed El-Mohamadi, jucator in nationala tarii sale, si de serviciile caruia s-au interesat si oficialii c…

Topul celor mai mari ratari din istoria fotbalului (VIDEO)

Topul celor mai mari ratari din istoria fotbalului (VIDEO)

Fotbalul a fost un sport de echipa in care intotdeauna castiga formatia care inscrie mai multe goluri. Dar degeaba alearga si se zbate o “armata” intreaga d…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza