Rapidul transfera un „Pitbull” de la FC Porto

Apropo.ro / 15.07.2008, 11:52
Rapidul transfera un
Claudio Mejolaro a acceptat sa vina la Rapid, dupa ce FC Porto l-a inclus in tranzactia pentru transferul lui Cristian Sapunaru.

Claudio Mejolaro "Pitbull" a acceptat sa vina la Rapid, dupa ce FC Porto l-a inclus in tranzactia pentru transferul lui Cristian Sapunaru de la formatia giulesteana.

Atacantul brazilian va fi imprumutat un sezon la echipa "alb-visinie", iar gruparea din Giulesti va avea prima optiune de cumparare, pentru un eventual transfer definitiv al jucatorului.

Constantin Zotta, directorul general al Rapidului, a declarat ca atacantul brazilian va ajunge marti la Bucuresti pentru a se alatura lotului giulestenilor.

"Pitbull face parte din transferul lui Sapunaru la Porto. El trebuie sa ajunga marti la Bucuresti, nu ca sa negocieze, ci ca sa se alature lotului nostru. Pentru ca nu mai este nimic de negociat, noi am ajuns la un acord cu Porto si el trebuie sa vina", a spus Zotta.
 

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Becali i-a gasit inlocuitor lui Lacatus

Becali i-a gasit inlocuitor lui Lacatus

Gigi Becali a declarat ca fostul antrenor al ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, va prelua banca tehnica a echipei dupa plecarea lui Marius Lacatus. Finantatorul a tinut sa…

Pancu lanseaza rachete de la Groznai spre Giulesti

Pancu lanseaza rachete de la Groznai spre Giulesti

Daniel Pancu, fostul idol al Giulestiului, a spus ca a plecat de la Rapid din cauza haosului existent in administrarea clubului. Pancone a criticat si divergentele …

E oficial! Sapunaru a semnat pe 5 ani cu FC Porto

E oficial! Sapunaru a semnat pe 5 ani cu FC Porto

Victor Becali a declarat ca fundasul echipei Rapid, Cristian Sapunaru, a acceptat oferta clubului FC Porto si a semnat un contract valabil pentru urmatoarele cinci …

Mititelu se baga

Mititelu se baga "unde nu-i fierbe oala"

Exista o vorba romaneasca care spune: "Nu te baga unde nu-ti fierbe oala", dar se pare ca patronul Craiovei nu tine cont de ea. Adrian Mititelu a comentat …

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza