Rapperul LL Cool J va prezenta gala de decernare a premiilor Grammy 2015

Apropo.ro / 22.01.2015, 16:04
Rapperul LL Cool J va prezenta gala de decernare a premiilor Grammy 2015
Cântăreţul şi actorul american Ll Cool J va prezenta, pentru al patrulea an consecutiv, gala de decernare a premiilor Grammy, care va avea loc pe 8 februarie, la Los Angeles.
„Atât în calitate de artist premiat cu Grammy, cât şi ca actor celebru, LL Cool J este alegerea perfectă pentru rolul de gazdă a galei premiilor Grammy, datorită energiei, personalităţii şi charismei sale”, a declarat Neil Portnow, preşedintele Recording Academy, organizaţia care acordă cele mai importante distincţii din industria muzicală, potrivit contactmusic.com.
„Experienţa sa unică îi permite să dea tonul potrivit pentru gală şi să relaţioneze cu toată lumea, de la colegii săi din lumea muzicii la fanii de acasă. Suntem onoraţi să lucrăm cu el din nou”, a spus Portnow.
 
Foto: Hepta
 
Cea de-a 57-a ediţie a galei premiilor Grammy va include recitaluri din partea unor vedete ca John Legend, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Eric Church, Ariana Grande, Madonna şi Ed Sheeran.
 
Conform Mediafax, gala premiilor Grammy va avea loc pe 8 februarie, la Staples Center din Los Angeles, şi va fi transmisă în direct de postul TV CBS.