Rareş Năstase este „renul” de serviciu

Apropo.ro / 15.01.2013, 10:00
Rareş Năstase este „renul” de serviciu
Corespondentul Ştirilor ProTv Rareş Năstase nu ratează nicio ocazie de a se distra de minune alături de copiii lui, Sophia şi Dominic.

Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend, când Bucureştiul a fost învăluit de o ninsoare ca-n poveşti. „A nins în Bucureşti cu fulgi mari, pufoşi şi leneşi, feeric, aşa cum nu a mai nins de câţiva ani în Capitală. Zi de weekend, aşa că după micul dejun i-am luat pe copiii mei la o tură prin cartier”, mărturiseşte încântat Rareş.

Rares Nastase

Corespondentul Ştirilor ProTv îmbină astfel utilul – o porţie zdravănă de mişcare, binevenită după festinul de sărbători cu plăcutul – timpul preţios petrecut alături de comorile lui. „Eu sunt renul de serviciu”, povesteşte Rareş amuzat. „Cel mai scurt traseu are o jumătate de oră. Cu ocazia asta fac şi mişcare. Copiii sunt foarte încântaţi şi se manifestă fiecare în felul său: Sophia cântă şi salută trecătorii de pe stradă, iar Dominic chiuie de bucurie, după ce anul trecut fulgii mari îl făceau să plângă”, îşi aminteşte Rareş amuzat.