Război la Masterchef: „E proastă ca gardul!”

Apropo.ro / 22.05.2013, 09:34


Război la Masterchef:
Se pare că participanţii rămaşi în competiţia de la Masterchef au ajuns la capătul răbdării.


Doi dintre concurenţi şi-au aruncat reciproc jigniri, iar tensiunea dintre aceştia creşte văzând cu ochii. Este vorba despre Maria Pop şi Nicuşor Coroama, care par să nu se mai suporte.

Maria a vorbit despre modul în care Nicuşor şi-a câştigat existenţa până acum, făcând acuzaţii grave la adresa acestuia.
„Să ajungă şi el unde am ajuns eu…şi să pornească fără mamă, fără tată…pe puterile lui să îşi cumpere o casă, pe lucruri drepte ci nu pe bişniţă, contrabandă şi lucruri necurate…El se lăuda că făcea contrabandă cu ţigări… Nu ştiu dacă el, dar se laudă că toată familia ar fi făcut asta” a spus Maria.

De asemenea, concurenta s-a legat şi de lipsa educaţiei lui Nicuşor, dând de înţeles că acest factor este motivul pentru care el nu ştie să se poarte.
„Cel putin eu am o facultate, el nu are nici 12 clase. Nicuşor e mai bădăran de fel”, a mai adăugat ea.

La auzul acestor declaraţii, Nicuşor Coroama a luat foc şi a jignit-o pe Maria în toate modurile posibile.
„Eu să fac contrabandă cu ţigări? Poate a auzit că în zona noastră se face, dar eu să fac aşa ceva? Doamne cât e de joasă mintea unei proaste! Nu-i e ruşine soţului ei când o vede? Şi copiilor ei când o văd la televizor? Ei ce zic? >. Altceva n-au ce să zică !” a declarat Nicuşor.
„Uite mă, doamnă cu facultate, şi e proastă ca gardul” a mai spus el .