Răzvan şi Dani, îmbrăcaţi în rochie în scop caritabil

Apropo.ro / 29.10.2014, 08:00
Răzvan şi Dani, îmbrăcaţi în rochie în scop caritabil
Răzvan şi Dani au fost gazdele unui eveniment caritabil de strângere de fonduri în beneficiul copiilor bolnavi de cancer şi alte boli grave. Cei doi matinali au reuşit să obţină cea mai mare sumă de bani în cadrul unui astfel de eveniment organizat de Asociaţia M.A.M.E.
Pentru a strânge cât mai mulţi bani, prezentatorii matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani” au probat o rochie adusă de prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, Andreea Berecleanu, pentru a fi licitată: „Ca să strângem cât mai mulţi bani, eu şi Dani ne-am încumetat să probăm rochia în schimbul unui preţ mai mare oferit de cei prezenţi. Am reuşit să obţinem astfel mai mult decât dublu faţă de cât ne propusesem iniţial. A fost, într-adevăr, un eveniment de succes care ne-a bucurat”, a povestit Răzvan Simion.
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Cei doi matinali nu sunt la prima iniţiativă de acest fel. De curând, Dani Oţil a scos la licitaţie prima sa cască de motociclist, iar banii obţinuţi i-a donat unor copii săraci pentru a avea şansa să meargă la şcoală.