Răzvan şi Irina Fodor – Doi naşi puşi pe distracţie

De: Cătălina Matei / 01.07.2013, 09:00
Răzvan şi Irina Fodor - Doi naşi puşi pe distracţie
Tocmai s-au întors dintr-o vacanţă petrecută alături de finii lor Cabral şi Andreea Ibaka într-un parc de distracţie din Italia. Cât de mult s-au distrat, dar şi cât de mult îi iubeşte fetiţa lor pe cei doi fini... aflăm imediat!

– Cum i-aţi caracteriza, pe scurt, pe finii voştri?

Răzvan: Sunt nişte nebuni frumoşi, au fost motorul vacanţei din Italia şi în general, ei sunt responsabili cu distracţia. A fost prima oară când am petrecut mai multe zile împreună, ca familie, şi a fost ca într-un puzzle: îmbinarea perfectă. În general, ne vedem la sfârşitul săptămânii, la un pahar de vorbă, cu ocazia aniversarilor sau a diferitelor sărbători, dar după experienţa asta deja am pus la cale următoarea vacanţă în aceeaşi formulă.

 – A mers şi fetiţa voastră cu voi?

Irina: Nu am mers şi cu fetiţa noastră, e prea mică pentru genul de vacanţă pe care ni l-am ales, şi până la Gardaland probabil prima ei experienţă într-un parc de distracţii va fi la Disneyland.

Răzvan: În plus, până acum am împărţit întotdeauna vacanţă în două: prima jumătate am petrecut-o doar cu Irina, iar cealaltă jumătate am rezervat-o pentru cea mică, cred că e bine că din când în când un cuplu să-şi acorde atenţie 100%.

 

– Cât de bine se înţelege Diana cu Andreea şi Cabral? La cine sare în braţe prima dată? Şi cui îi cere bobo?

Răzvan: Am un magnet de frigider cu o poză cu mine şi Cabral şi când Diana o vede îl recunoaşte imediat, se bucură, ne arată de zeci de ori că acolo e “finu’” . Cu Andreea în schimb, e altă poveste… Diana e fascinată de ochii ei albaştri şi chiar a pupat-o de câteva ori… Deci dacă e să îi ceară ceva cuiva, probabil fină e prima ei opţiune.

 

 – Cât de mult timp va mai acordaţi doar pentru voi doi de când a apărut Diana?

Irina: Cred că la fel de mult ca întotdeauna, am spus şi mai sus, avem grijă să ne împărţim timpul în aşa fel încât să împăcăm pe toată lumea.

 – Revenind la vacanţă, ce v-a plăcut cel mai mult în acest concediu?

Răzvan: Ne-au plăcut exact lucrurile pentru care ne-am dus acolo: am experimentat valuri de adrenalină în cele două turnuri din care ţi se dă drumul în cădere liberă, ni s-au albit degetele de cât de tare am strâns de sistemele de siguranţă ale roller-coaster-urilor, am rărit ţesătura tricourilor de cât am tras când am fost puşi să ne ţinem unii de alţii şi să mergem în şir indian prin Casa Groazei, ne-am udat din cap până în picioare în Water Park…îmi e şi greu să fac un top, totul a fost senzaţional.

 

 – Şi ce v-aţi cumpărat?

Irina: Mai nimic, altul a fost scopul vacanţei. Am luat doar o jucărie cu luminiţe din parc pentru Diana, eu m-am ales cu un ceas şi Răzvan cu un sorţ de baie.

 – Care au fost cele mai palpitante experienţe estivale de până acum?

Răzvan: Nu aş spune palpitantă, ci mai degrabă o vacanţă de o relaxare soră cu Nirvana: acum cinci ani, când am stat la mare din mai până la sfârşitul lunii septembrie.

 

 – Şi ce n-aţi încerca niciodată într-o vacanţă şi nu numai?

Răzvan: Nu aş încerca niciodată să dorm mai mult de 8 ore, vreau să mă bucur la maxim de vacanţă!

 

Cătălina Matei