Răzvan Simion – Peripeţii EXTREME cu caiacul!

De: Cătălina Matei / 29.05.2014, 13:10
Răzvan Simion – Peripeţii EXTREME cu caiacul!
Aflat la preselecţii X Factor care s-au desf[;urat ieri la Arad, prezentatorul show-ului a lăsat orice teamă deoparte şi s-a dat pentru prima oară cu caiacul, pe apele învolburate ale Mureşului.

Deşi i-a fost teamă la început, spre final, Răzvan a prins curaj şi chiar a glumit, prefăcându-se că se răstoarnă cu caiacul, spre disperarea echipei X Factor.

Tot ieri, haiosul matinal a făcut o vizită-fulger în fabrica de vagoane din Arad, deoarece, consideră el, ca şi in viaţă, dacă nu îţi construieşti singur locomotiva, nu e bine. 

Dupã ce craiovenii, sibienii şi arădenii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoţie, au voce, charismă şi prezenţă scenică, a venit rândul arădenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate. Mâine, echipa X Factor le dă întâlnire la Hotel Univers T., unde îi aşteaptă începând de la ora 09.00, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Iaşi, pe 2 iunie, la Galaţi, pe 5 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla şi programul complet de audiţii.