Reacţia surprinzătoare a lui Capatos după ce Bianca l-a ameninţat la TV

De: Mioara Tronaru / 20.02.2014, 10:57

Reacţia surprinzătoare a lui Capatos după ce Bianca l-a ameninţat la TV
Bianca Drăguşanu i-a vorbit urât lui Capatos la «Un Show Păcătos» şi l-a acuzat de faptul că i.a făcut numai rău, în direct.

Însă, înainte să înceapă emisiunea, a făcut acuzaţii şi mai grave la adresa lui Capatos şi mai mult decât atât a declarat că îl va da în judecată.

«O să mai vin cu avocaţii să te leg. Nu e normal ce se întâmplă. O să te leg cu mascaţii şi cu cătuşele să transmiţi în direct din puşcărie pentru că ai distrus un om. Nu este normal ce se întâmplă», a spus Bianca, în culise.

 

« Când spune că nu am dreptul să îi judec viaţa, consider că poate are dreptate şi ea. Şi atunci i-am dat ocazia unei mici răfuieli, pe care a acceptat-o suprinzător. Bianca este un ghem de stări în momentul de faţă. Este într-o confuzie din care îmi este foarte greu să cred că va ieşi. Nu mă simt jignit alături de colegii mei, pentru că asta a fost înţelegerea. A avut ocazia să ne răspundă în aceeaşi termeni în care am vorbit şi eu despre ea. Poate trebuia să fiu mai indulgent cu omul cu care, alături de Mircea Stoian, să clădim această emisiune. Când am văzut că vrea să aibă acest moment, am zis OK, în ideea că şi eu am exagerat de foarte multe ori. Asta nu înseamnă că de mâine încolo o voi trata altfel dacă va greşi», a declarat Dan Capatos la Acces Direct.