REALITY-SHOW-ul cu Prodanca & Reghe s-a mutat în DUBAI

De: Cătălina Matei / 19.06.2014, 09:50
REALITY-SHOW-ul cu Prodanca & Reghe s-a mutat  în DUBAI
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor arata, din toamnă, la Euforia TV, în cel de-al şaselea sezon al reality-show-ului al căror personaje principale sunt, că viaţa lor continuă să fie o sursă inepuizabilă de umor, situaţii inedite şi multă iubire.

 Pe parcursul  celor cinci sezoane difuzate de Euforia TV, cei doi protagonişti  au cucerit întreaga lume, vizitând oraşe din întreaga Europa şi  până în Statele Unite ale Americii. Dar  ocupaţi cu viaţa lor tumultoasă de bucureşteni şi cu “cucerirea lumii”, Prodanca  & Reghe au omis să viziteze  aşa cum se cuvine frumuseţile pe care ţara noastră le are de oferit. “Pasiunea pentru muzica populară şi tradiţiile româneşti mi-au fost insuflate de mama mea. De la ea am învăţat să preţuiesc şi să respect oamenii, tradiţiile, portul popular. Sunt fascinată de România, ăsta e adevărul! Iar în noul sezon al reality-show-ului nostru de la Euforia asta o să vedeţi: locuri frumoase din ţara noastră, locuri ce merită  promovate şi arătate, tradiiţii, tot ce ţine de România autentică. Este o perioadă minunată pentru familia noastră, dar grea în egală măsură: o să plecăm în Arabia Saudită , la Riad, unde Laur o să antreneze Al- Hilal. Venim cât de des putem în România. Eu şi soţul meu nu stăm fără pici sau despărţiţi. O să aduc cu  mine acolo “o mică “ Românie, o să vedeţi tot în ”, declară Anamaria Prodan.

Deja primele filmări pentru noul sezon s-au realizat la Gura Humorului, acolo unde Anamaria şi Laurenţiu, însoţiti de Bebe, au fost naşi de cununie. Proprietarul pensiunii unde cei doi au fost cazaţi a pregătit pentru ei o surpriză: un foc de tabară şi un grătar în vârful unui deal, dar şi o fanfară  ce urma să le cânte pe tot parcursul petrecerii câmpeneşti. Evident, situaţiile hilare nu au întârziat să apară. Mai întâi au încercat să urce dealul cu o căruţă, dar pe la jumătatea lui, caii au obosit şi nu au mai rezistat, iar Anamaria împreună cu invitaţii au fost nevoiţi să urce pe joc.

Când focul de tabără a fost aprins, a început să plouă, şi, de frică să nu-şi strice celebra coafură, Ana s-a refugiat într-o maşină aflată din întâmplare pe deal. Important era să arate bine la nunta de a doua zi! Aşa că ea a continuat să petreacă din maşina, acolo unde, de altfel,  a şi mâncat.

Dacă s-a spart sau nu petrecerea din vârful dealului la apariţia  ploii, dar şi cum a decurs nunta tradiţională din Gura Humorului, telespectatorii vor afla  într-un nou sezon “Prodanca & Reghe: fascinaţi  de România”, la Euforia TV, în această toamnă.