Recomandări de Paşte: Cadouri, baschet şi Will Smith

De: Cătălina Matei / 16.04.2014, 13:07
Recomandări de Paşte: Cadouri, baschet şi Will Smith
În weekend-ul acesta, de Paşte, avem parte de un târg tematic, o demonstraţie magică de baschet, dar şi posturile TV se întrec în a difuza cele mai bune filme.


Târgul Cadourilor de Paşte de la Sala Dalles ţine până pe 19 aprilie. Ce puteţi găsi acolo? Broşe din lână filţuită, miere şi produse apiterapeutice, obiecte unicat din metal, sticlă lemn sau ceramică pictate manual, produse cosmetice bio, produse terapeutice şi suplimente alimentare, bijuterii din argint cu pietre semipreţioase aduse din toate colţurile lumii sau articole vestimentare, tricouri cu mesaje vesele şi accesorii în culorile primăverii. Intrarea este liberă!

Luni, 21 aprilie, la Sala Polivalentă, Harlem Globetrotters vor da un show de neuitat. Cunoscuţi şi drept „magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters ştiu cum să ţină publicul în priză cu doze consistente de comedie şi un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncări la coş, nemaivăzute şi celebrele slam-dunk-uri care te lasă cu gura căscată.
Membrii echipei susţin însă că cel mai bine se pricep să aducă familiile împreună la spectacolul lor şi să le ofere clipe pe care nu le vor uita ani de-a rândul.

Sâmbătă,19 aprilie, la Teatrul de pe Lipscani, Claudiu Bleonţ va susţine one man show-ul “Novecento”. Un spectacol intrigant în care actorul vă provoacă la o discuţie despre practica vieţii, înţelepciunea şi sensul ei.

Premiera săptămânii pe marele ecran este un film indian, “Cocktail”. Veronica şi Meera se întâlnesc în Londra şi se hotărăsc să locuiască împreună pe perioada verii. Meera este o femeie timidă, introvertită care încearcă să îşi revină după o căsnicie nereuşită cu Kunal Ahuja. În schimb, Veronica e alintată, bogată şi liberă. Meera locuieşte cu Veronica până când va reuşi să se pună pe picioare.

De Paşte, posturile TV au programat filme de suflet, pentru toate categoriile de telespectatori. Puteţi vedea aici topul filmelor de vizionat de Paşte.