Rednic, la cutite cu actionarii lui Dinamo

Apropo.ro / 10.07.2008, 10:11
Rednic, la cutite cu actionarii lui Dinamo
Mircea Rednic le-a spus actionarilor ca are nevoie urgenta de jucatori, dupa ce cainii au reusit doar un egal in fata unei echipe de amatori.

Nemultumit dupa ce Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Croix de Savoie, ocupanta primului loc in clasamentul campionatului de amatori al Frantei, Mircea Rednic le-a cerut actionarilor dinamovisti sa ii mai transfere jucatori la echipa.

Actionarii lui Dinamo nu par a asculta de Rednic, Borcea declarand zilele trecute ca Dinamo are un lot complet si nu va mai realiza vreun transfer important in aceasta vara.

"Eu ce sa mai inteleg? Acum doua zile nu umbla nimeni la buzunar, dar e clar ca mai trebuie jucatori! Eu nu am vorbit prostii cand am zis ca nu ma pot descurca doar cu Dinamo 2! Avem un lot valoros, daca ramin doar cu jucatorii pe care ii am, n-o sa fie rau, dar eu sper ca vor mai veni si altii", a spus Mircea Rednic la finalul partidei.

Golurile dinamovistilor din partida contra amatorilor de la Croix de Savoie au fost marcate de Alexe si Miranda, iar pentru francezi au punctat Pucii si Ojong, in urma unor grave greseli in defensiva cainilor.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Soc la Steaua! Adrian Ilie a parasit clubul din Ghencea

Soc la Steaua! Adrian Ilie a parasit clubul din Ghencea

Adrian Ilie si-a anuntat, in aceasta seara, demisia din functia de manager general al Stelei, la un an de la preluarea acestei functii. Din primele indicii se pare ca Il…

Sapunaru a devenit cel mai scump transfer din Romania

Sapunaru a devenit cel mai scump transfer din Romania

Fathi Taher a recunoscut faptul ca jucatorul Rapidului, Cristian Sapunaru, a fost transferat de campioana Portugaliei, FC Porto, pentru suma de 6 milioande euro. Conform…

Lobont a revenit sub comanda lui Rednic

Lobont a revenit sub comanda lui Rednic

Bogdan Lobont, goalkeperul din poarta cainilor, a tinut sa ii linisteasca pe fanii dinamovisti si a spus ca va ramane in continuare la clubul din Stefan cel Mare pentru a…

"China", Pancu si Petre, platiti de un criminal in serie

"Evitati sa-l suparati!" a fost mesajul presei din Rusia pentru cei care intra in contact cu patronul celor de la Terek Groznai, Ramzan Kadyrov, care este totod…

Jocul zilei

Clipul zilei

Totem Destroyer Blonda de la DEX – Ep 4 – Abominabil
Totem-ul nu trebuie sa cada pe sol Cuvinte cheie: blonda de la dex video abominabil
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto