REGELE serialelor! „NCIS”, cel mai vizionat serial TV dramatic din lume

De: Cătălina Matei / 15.06.2014, 09:00
REGELE serialelor!
În cadrul Festivalul de Televiziune de la Monte-Carlo, care tocmai s-a încheiat, "NCIS" a fost desemnat cel mai vizionat serial TV dramatic din lume!

La cea de-a 54-a ediţie a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo, serialul „NCIS” a câştigat premiul Television Audience la categoria „Cel mai bun serial dramatic”, conform moviefone.com.

Produs de postul american CBS, „NCIS” s-a impus la categoria „dramă”, după ce a fost vizionat în 2013 de peste 57 milioane de telespectatori din lumea întreagă.

„Întrucât «NCIS» a ajuns la al 12-lea sezon, suntem foarte fericiţi să aflăm că suntem numărul 1 în lume”, a declarat starul şi producătorul executiv al serialului, Mark Harmon.

„Ancheta militară/ Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service” este un serial de acţiune care se concentrează pe dinamica complexă şi amuzantă a unei echipe de specialişti care lucrează împreună în situaţii de stres major. Aceşti agenţi speciali călătoresc în toată lumea pentru a investiga crime ce au legătură cu marina militară.

În cadrul aceluiaşi festival, serialul „Modern Family” s-a impus la categoria „comedie”, iar serialul „The Bold & The Beautiful” a câştigat la categoria „telenovelă”.