Regina Elisabeta a II-a a ajuns în ”Urzeala tronurilor”

De: Cătălina Matei / 25.06.2014, 09:05
Regina Elisabeta a II-a a ajuns în ”Urzeala tronurilor”
Celebrul serial este vizionat şi de către familia regală britanică, iar Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip, soţul său, au vizitat recent şi platoul de filmare al producţiei "Urzeala tronurilor".

Conform bbc.co.uk, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip au vizitat, marţi, platoul de filmare al serialului „Urzeala tronurilor” din Belfast, în cadrul unei călătorii oficiale de trei zile a cuplului regal în Irlanda de Nord.  

 Celebrul serial, ajuns deja la al patrulea sezon, este filmat în parte în studiourile Titanic Quarter, din Belfast, cel mai important reper al industriei cinematografice din Irlanda de Nord.

În timpul vizitei pe platourile de filmare, Regina Elisabeta II-a şi prinţul Philip s-au întâlnit cu membrii distribuţiei şi ai echipei de filmare, care au oferit cuplului regal o scurtă prezentare a acestei producţii şi a impactului acesteia asupra Irlandei de Nord, din punct de vedere artistic şi economic, informează Mediafax.

Dintre obiectele de decor de pe platourile de filmare, se pare că Regina Elisabeta a fost cel mai mult atrasă de o versiune în miniatură a Tronului de Fier.

 Aceasta este prima vizită a Reginei Elizabeth a II-a în Irlanda de Nord din anul 2012, când a vizitat această ţară cu ocazia manifestărilor din cadrul Jubileului de Diamant, care a marcat 60 de ani de domnie a reginei.

Foto: Splash News