REGULAMENTUL CONCURSULUI

De: Pusa Toader / 14.03.2014, 10:53
REGULAMENTUL CONCURSULUI
Aboneaza-te la newsletter-ul ProTVMagazin si castiga premii pentru familia ta!

Art. 1 Organizator

Societatea MEDIAFAX GROUP SA  cu sediul in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 21 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul „Aboneaza-te la newsletter-ul ProTVMagazin si castiga premii pentru familia ta!” se deruleaza in perioada  17 martie 2014 – 14 aprilie 2014 pe intreg teritoriul Romaniei si va fi denumit in continuare Concurs.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.protvmagazin.ro

Are drept de participare orice utilizator care indeplineste cumulativ conditiile de mai jos:

  • este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii concursului (17 martie 2014)
  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.protvmagazin.ro si completeaza adresa de e-mail in banner-ul pop-up care li se afiseaza sau in formularul din pagina de concurs
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group si ai partenerilor implicati in aceasta campanie, sotii/sotiile lor, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul concursului „Aboneaza-te la newsletter-ul ProTVMagazin si castiga premii pentru familia ta!” orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

MEDIAFAX GROUP S.A. prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care aceasta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor.

MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 677/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe www.protvmagazin.ro  si se pot inscrie in perioada  17 martie – 14 aprilie 2014, astfel:  

1. acceseaza site-ul www.protvmagazin.ro

2. completeaza in banner-ul pop-up care i se afiseaza sau in formularul din pagina de concurs adresa de e-mail cu care doreste sa se aboneze la newsletter-ul ProTVMagazin si cu care implict se inscrie in lista pentru tragerea la sorti

3. intra pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in concurs si confirma din mesajul pe care il va primi de la Organizator participarea la concurs si abonarea la newsletter

La finalul concursului Organizatorul va alege prin tragere la sorti 5 castigatori din lista utilizatorilor inscrisi la concurs in perioada 17 martie -14 aprilie 2014, conform mecanismului de mai sus.

Art 6. Premiile concursului

La sfarsitul campaniei Organizatorul va oferi 5 premii, astfel

  • Premiul 1:  un troller RONCATO SMART mare si un roman „Hotul de carti”  (valoare premiu: 737 lei cu TVA)

 

  • Premiul 2:  o geanta de dama RONCATO HOLY sport  si un roman „Hotul de carti” (valoare premiu: 385 lei cu TVA)

 

  • Premiul 3:  o borseta de barbati RONCATO SOUND si un roman „Hotul de carti” (valoare premiu: 358 lei cu TVA)

 

  • Premiul 4:  o borseta roz RONCATO KIDS si un roman „Hotul de carti”  (valoare premiu 112 lei cu TVA)

 

  • Premiul 5:  o borseta bleu RONCATO KIDS si un roman „Hotul de carti” (valoare premiu 112 lei cu TVA)


Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

 

Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul va avea 5 castigatori care vor fi desemnati  de catre Organizator prin tragere la sorti  in maxim 3 zile lucratoare dupa terminarea concursului din lista tuturor persoanelor inscrise in perioada 17 martie 2014 – 14 aprilie 2014, conform mecanismului de concurs.

Pentru a fi validati ca si castigatori, persoanele alese prin tragere la sorti trebuie sa respecte toate cerintele prezentului Regulament si sa fie abonate confirmate la newsletter-ul ProtTVMagazin.ro in ziua extragerii.

Castigatorii concursului trebuie sa fie persoane distincte, iar unicitatea lor va fi verificata de catre Organizator pe baza actului de identitate.

Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 48 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in formularul de concurs. De asemenea, numele castigatoarilor vor fi afisate pe site-ul www.protvmagazin.ro, in pagina in care se afla  Regulamentul concursului.           

In cazul in care castigatorii nu trimit in 2 zile lucratoare dupa ce au fost anuntati, informatiile solicitate de Organizator, sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete si nu pot fi contactati, premiile se vor acorda altor utilizatori, alesi ca rezerve in cadrul tragerii la sorti (Organizatorul va extrage 5 rezerve). In cazul in care nici rezervele nu isi revendica premiul castigat sau trebuie sa fie descalificate conform prezentului Regulament, premiile in cauza vor ramane in posesia Organziatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor in functie de localitatea in care isi au domiciliul, astfel:
  • Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate in original si valabila.
  • Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax/mail Organizatorului o copie dupa buletin/cartea de identitate valabile si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul.
Premiile  vor fi expediate prin curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care castigatorii nu isi ridica coletele, iar premiile trimise sunt returnate la Organizator, castigatorii pierd dreptul asupra premiilor in cauza.  

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.protvmagazin.ro, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.protvmagazin.ro si a paginii de Facebook a brand-ului.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din Premiul 1 oferit la finalul acestei campanii, intrucat acesta are un cuantum mai mare decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.1 din Codul Fiscal al Romaniei.

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiile 2,3, 4 si 5 intrucat fiecare fiecare dintre acestea are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor din raza teritoriala a sediului social al Organizatorului.