„Renegatul” a rămas fără bani! Transformarea spectaculoasă a lui Lorenzo Lamas

De: Nicoleta Nicolae / 01.10.2015, 10:20
În anii '90 Lorenzo Lamas făcea furori ca protagonist al serialului de acţiune "Renegatul". Cu plete pe umeri, tatuaje şi maiouri care îi lăsau muşchii la vedere, Lorenzo era preferatul telespectatoarelor.


Look-ul sau exotic, cu aer latino, l-a ajutat să semneze contracte pentru seriale importante, ba chiar i-a adus o emisiune de tip reality-show în palmares, dar şi şansa de a juriza în show-ul „Are you hot?”.

Omniprezent în programele televizate şi revistele anilor ’90, odată cu începerea noului mileniu, Lamas a fost eclipsat de noile staruri şi uitat, încetul cu încetul, de fane.

După un rol în „The Bold and the Beautiful”, câteva apariţii la teatru şi proiectele „Gone Country” şi „Asylum’s Mega Shark Versus Giant Octopus”, Lamas s-a transformat într-un necunoscut pentru publicul tânăr.


Actorul a recunoscut că este nevoit să muncească din greu pentru bani. „Adevărul este că veniturile mi-au scăzut tot mai mult de-a lungul anilor. Înainte eram vedetă de televiziune şi aveam venituri astronomice. Acum am doar 5-10% din ceea ce câştigam altădată. Nici măcar nu mai sunt proprietarul casei mele, am luat cu chirie un apartament”, a spus Lamas.

Pentru bani, acesta este şi pilot de ocazie: „Organizez zboruri pentru persoane particulare şi predau cursuri de pilotaj doritorilor. Următoarele luni voi fi foarte ocupat: odată cu venirea verii, oamenii vor veni din toată lumea să viziteze oraşul Los Angeles, casele starurilor, vor merge la Disneyland şi Malibu”.