Retrospectiva divorţurilor: Cine şi-a spus “Adio!” în 2013

De: Cătălina Matei / 29.12.2013, 07:00
Retrospectiva divorţurilor: Cine şi-a spus “Adio!” în 2013
A fost un an plin de evenimente care de care mai spectaculoase, iar despărţirile dintre vedete au ţinut prima pagină a ziarelor. Mai ales atunci când a fost vorba de scandal şi mulţi bani la partaj. Iată ce vedete mioritice au decis să se despartă oficial!

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. – un divorţ anunţat pe Facebook

Poate cea mai spectaculoasă despărţire a anului, divorţul dintre cei doi i-au transformat pe Andreea şi pe Ştefan în cele mai mediatizate vedete din România. Mai ale că anunţul a fost postat simultan pe conturile lor de Facebook, la începutul lui ianuarie, chiar înainte ca cei doi să plece împreună cu fetiţa lor în vacanţă, la Dubai. Chiar dacă, aparent, s-a dorit a fi un divorţ civilizat, atât Andreea cât şi Ştefan s-au “înţepat” în public, mai ales după ce fiecare şi-a refăcut viaţa alături de alte persoane. În prezent, Andreea are o relaţie cu medicul turc Tuncay Öztürk, iar Ştefan – cu Lavinia Pârva.

 

Dinu şi Dana Patriciu – un divorţ pe bani grei

Banii n-aduc fericirea, mai ales atunci când vorbim de despărţirea dintre omul e afaceri Dinu Patriciu şi soţia sa, Dana. Aceasta a primit cererea de divorţ chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie. La scurt timp, Dana Patriciu a aflat şi cât o costă partajul: pentru a obţine jumătate din averea magnatului, estimată la peste 190 de milioane de euro, trebuia să plătească o taxă de timbru de 3 la sută din valoarea totală a sumei.

 

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion – o căsnicie de doar patru ani!

Ceea ce părea una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din showbiz-ul românesc s-a transformat într-un mariaj de doar patru ani. Actriţa din telenovele româneşti de la Acasă TV Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, producătorul multor seriale de gen, a decis să divorţeze, în secret, la începutul verii. Presa tabloidă a speculat, la momentul respectv, că ruptura dintre cei doi a fost cauzată de infidelitatea lui Ducu. Deşi foştii soţI Ion au negat vehement, la doar o lună după dezvăluirea separarării dintre ei, Ducu a fost surprins cu o nouă iubită, actriţa Ioana Blaj.

 

Gabriela Cristea şi Marcel Toader – circ şi bani!

Cea de-a cincea nevastă a omului de afaceri Marcel Toader a divorţat în această vară, după cinci ani de căsnicie. Se pare că cifra 5 i-a cam purtat ghinion vedetei Kanal D, Gabriela Cristea. Despărţirea a fost urmată de un scandal mediatic menţinut de cei doi prin acuzaţii de infidelitate, de violenţă conjugală şi de spălare de bani. Bineînţeles, toate declaraţiile au fost făcute la televiziuni concurente! Iar tabloidele au scris că foştii soţi ar fi scos bani frumoşi din tot acest circ, cel puţin în cazul lui Marcel, ale cărui prezenţe în emisiunele TV au fost contra cost. S-a speculat faptul că omul de afaceri şi-ar fi cumpărat o maşină de fiţe din banii câştigaţi!   

 

 Elena Udrea şi Dorin Cocoş – politica dăunează grav căsniciei!

Cel puţin în cazul “primei blonde a ţării”, aşa cum i se mai spune Elenei Udrea, politichia nu prea a făcut casă bună cu viaţa de familie. Căci fosta doamnă ministru a Turismului a divorţat în iunie de Dorin Cocoş, după un mariaj care a durat 10 ani.Divorţul a fost legalizat discret, la notariat. Şi, chiar dacă Elena Udrea declara că motivul despărţirii ar fi fost programul său încărcat, la începutul lui septembrie domnul Cocoş s-a recăsătorit cu o domnişoară mult mai tânără, ba chiar urmează să devină, din nou, tătic!

 

Antonia şi Vicenzo Castellano – divorţ cu aromă de telenovelă

Amândoi sunt foarte tineri, frumoşi şi plini de viaţă, aşa că mulţI i-au catalogat ca formând cuplul perfect. În plus, fetiţa lor părea că le-a întregit familia. Însă cântăreaţa Antonia a decis să se separe, la începutul anului, de nepotul patronului de la Bamboo. Motivul ar fi fost programul său încărcat şi lipsa de ocupaţie a lui Vicenzo. Lucrurile însă au luat o amploare de nedescris în presa tabloidă în momentul în care au apărut zvonuri legate de o relaţie extraconjugală între Antonia şi Alex Velea, un pic cam “însurat” şi el la momentul respectiv. Zvonurile au fost alimentate şi de diverse poze de tip paparazzi, în care cei doi erau surprinşi ieşind împreună dintr-un hotel, dar şi de diversele declaraţii ale celor doi care lăsau loc de interpretări. După mai multe luni de tăcere, Antonia a divorţat oficial de Vicenzo, iar Alex Velea de soţia sa, Ana. Cei şi-au recunoscut relaţia, însă acum Antonia are o altă problemă: îşi doreşte custodia fiicei sale, Maya.

 

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu – despărţire-şoc!

Un alt divorţ-bombă este cel dintre cei doi foşti colegi la “Observatorul” Antenei 1. După 15 ani de căsnicie, din care au rezultat doi copii, Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu au decis să meargă pe drumuri separate…în mare secret. Deşi divorţul s-a pronunţat în aprilie, informaţia a apărut în presă abia la sfârşitul verii. Între timp, Andreea este impicată într-o relaţie sentimentală cu medicul estetician Constantin Stan, iar Andrei a fost surprins, de curând, în compania unei domnişoare avocat.