Retrospectivă! Nunţile anului 2014 din showbiz-ul românesc

De: Cătălina Matei / 26.12.2014, 09:00
Retrospectivă! Nunţile anului 2014 din showbiz-ul românesc
Se pare că anul care tocmai se pregăteşte de final a fost unul bogat în căsătorii. Nunţile vedetelor din România au captat audienţa de la TV şi primele pagini ale ziarelor, iar filmuleţele de la respectivlee evenimente au devenit virale în spaţiul online. Iată cine sunt celebrităţile din România care s-au înscris în lupta pentru “Nunta anului 2014”!

Bianca Ioniţă şi Daniel Pena, năşiţi de Giulia şi Vlad Huidu

Pe 1 iunie, prezentatoarea Ştirilor Kanal D a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Daniel Pena. Într-o rochie că de prinţesă şi cu un voal imens, Bianca a coborât din limuzină, în faţa Bisericii Sfântul Elefterie din Bucureşti, ajutată de naşul Vlad Huidu. Apoi, la braţul lui a intrat imediat în biserică. Singura pată colorată din ţinuta miresei este superbul buchet din cale mov, care contrastează perfect pe albul rochiei.

 

Ioana Băsescu, nuntă în secret

La începutul lui iunie, fiica cea mare a lui Traian Băsescu s-a căsătorit în mare secret, la Azuga, cu avocatul Radu Pricop. La ceremonia civilă au participat doar părinţii celor doi miri şi naşii lor. Primarul Azuga, Constantin Samson a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, că cei doi au fost emoţionaţi, însă nu au ezitat nicio clipă când au spus „Da”. Mai mult, Ioana a purtat o rochie roşie, simplă, iar Radu un costum.

 

Meniu de Chef la nunta lui Florin Dumitrescu

Tot la începutul lui iunie şi Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei chefi principali din cadrul show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, şi dus partenera de viaţă, pe Cristina Sima, în faţa altarului. Familia, rudele şi prietenii foarte apropiaţi au fost alături de cei doi îndrăgostiţi la petrecerea de după cununia religioasă. Iar meniul a fost unul pe măsura unui… Chef!

Mirii au avut naşi o pereche la fel de cunoscută publicului din România: Liana Stanciu şi Mită de la trupa Bere Gratis.

 

Oana Roman a umplut valiza cu bani

Unul din cele mai frumoase evenimente din viaţa Oanei Roman, nunta cu Marius Elisei şi botezul fiicei lor, s-a dovedit a fi şi cât se poate de profitabil.

Petrecerea ce a avut loc la Palatul Ştirbey, la începutul verii, le-a umplut buzunarele mirilor cu aproximativ 80.000 de euro, bani obţinuţi în doar câteva ore de distracţie şi care au fost îndesaţi într-o valiză vintange.

Primele plicuri cu bani au apărut după al treilea fel de mâncare, pulpele de raţă cu orez sălbatic şi dulceaţă de ardei iute, care au înlocuit tradiţionalele sărmăluţe. Oana a pregătit pentru colectarea banilor o valiză vintange cu fotografia familiei în formulă completă: mireasa, Marius, Maria Isabela, dar şi câinele.

Conform Libertatea.ro, sumele vehiculate printre meseni au fost între 400 şi 1.000 de euro de familie, astfel că, la un calcul sumar de 115 de familii cu o medie de 700 de euro, se ajunge la suma de 80.000 de euro, bani pe care Oana i-a înghesuit în valiza aşezată la vedere, pe masa mirilor.

 

Roxana Iliescu – o mireasă discretă

Jurnalista s-a căsătorit cu Paul Gabor, departe de agitaţia Capitalei şi de ochii indiscreţi ai presei. Cei doi au fost cununati civil la Cazinoul din Sinaia de primarul oraşului, Vlad Oprea, în prezenţa rudelor şi a prietenilor foarte buni. Roxana a purtat o rochie creată de L’ii Lou, iar voalul l-a  împrumutat de la Prinţesa Lia, care l-a purtat la propria nuntă, potrivit wowbiz.ro.

La sfârşitul lunii mai, Roxana (38 de ani) îşi anunţa logodna cu Paul Gabor (46 de ani): „Am spus Da, acum o saptamana, intre timp am fost ceruta, negociata si arvunita de la mama si de la ambele fete”.

Prezentatoarea are două fete – Vanessa şi Teresa – dintr-o relaţie anterioară. Paul, un om de afaceri originar din Braşov, a mai fost căsătorit şi are o fiică adolescentă.

 

Simona Nae  – Rochie de mireasă de 3.000 euro şi lună de miere în Thailanda

Cântăreaţa şi soţul său şi-au comandat verighete în valoare de 2.500 de euro, iar inelul Simonei este unul special, din aur alb şi cu 3 diamante. Alesul artistei este chiar managerul ei cu care are o relaţie de şase ani, Bogdan Topciu. Cât despre luna de miere, cei doi au ales ca destinaţie exotică pentru luna de miere Thailanda.

 

Pepe a avut cea mai mediatizată nuntă

Şi cea mai disputată între PRO TV şi Antena 1, căci artistul a trebuit să-l împace şi pe naşul Măruţă, vedeta postului din Pache Protopoespescu, dar şi pe şefii săi direcţi din Băneasa, căci Pepe se află în juriul de la “Next Star” şi în echipa de la “Te cunosc de undeva”.

 “Nunta anului” a fost, pentru Pepe şi mireasa lui, Raluca Pastramă, şi o afacere profitabilă. Evenimentul desfăşurat la Aristocrat Events Hall, în nordul Capitalei, a fost de bun augur pentru artist şi pentru soţia lui. După ce-au achitat toate datoriile, mirii au rămas după nuntă cu un profit de peste 100.000 de euro, potrivit surselor din apropierea celor doi, citate de click.ro.

 Cele 150 de familii care au fost alături de miri au lăsat ca dar între 1.000 şi 3.000 de euro, dar au fost cupluri care au adus şi cadouri. Petrecerea a durat până la 5 dimineaţa, când a plecat majoritatea invitaţilor, încântaţi de organizare şi de meniu.

 

Cristina Dochianu, o mireasă… un pic însărcinată!

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV s-a căsătorit religios cu soţul său, Cristian Fogarassy, în această vară, într-un cadru de vis în Banat, la Orşova, judeţul Mehedinţi.

“Nunta a fost o petrecere intimă la care au participat doar persoanele dragi nouă. Evenimentul a avut loc lângă Orşova, oraşul în care am copilărit şi de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Naşi au fost prietenii noştri foarte buni Santiago şi Diana Leordă, alături de fiul lor Marc, pe care îi iubim şi îi preţuim foarte mult. Luna de miere am petrecut-o în Grecia, pe insula Santorini, unde ne-am bucurat cu adevărat de câteva zile de vacanţă. Grecia este şi va rămâne una dintre destinaţiile noastre preferate. Ne bucurăm că vom fi părinţi, sunt însărcinată în 5 luni, am o sarcină uşoară până acum, nu am avut pofte şi totul decurge foarte bine”, a declarat Cristina imediat după nuntă.

 

Ioana Şucu, nuntă cu ştaif!

Fiica cea mare a Cameliei Şucu s-a căsătorit religios la începutul lunii august cu medicul stomatolog Horia Matei. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Elefterie din Capitală, iar petrecerea la Buftea. La slujba de la biserică, alături de miri au fost naşii, dar şi câteva rude apropiate. În schimb, la petrecere au participat sute de invitaţi, printre care şi mai multe vedete.

Conform wowbiz.ro, Ioana Şucu a ales să poarte, în cea mai importantă zi din viaţa sa, o rochie creată de un designer libanez, Zuhair Murad, a cărei valoare ajunge la 10.000 de euro.

Femeia de afaceri Camelia Şucu, mama miresei, a optat pentru o ţinută în albastru care i-a pus în evidenţă silueta.

Unul dintre cele mai emoţionante momente din seara nunţii a fost „Valsul mirilor”, care a fost unul special, iar Ioana şi Horia le-au arătat invitaţilor cât sunt de talentaţi.

 

Irina Mohora a trăit povestea unei nopţi de vară

După o relaţie de mai bine de 10 ani, vedeta TV Paprika, a făcut marele pas. Nunta cu alesul inimii sale a avut loc în aer liber, pe pontonul lacului Snagov, iar prietenii i-au fost alături la cel mai important eveniment din viaţă.

“Cel mai emotionant moment şi singurul care m-a copleşit până la lacrimi a fost când pe acordurile piesei “Nothing is gonna change my love for you”, interpretată live acolo de un saxofonist, fratele meu m-a condus spre altar. În ziua aceea se anunţaseră funtuni, fulgere, frig şi vânt. În schimb, am avut parte de 30 de grade şi de soare. În Bucureşti a fost furtună, în Snagov soare. În timpul ceremoniei religioase am avut câte un pic din toate, iar la sfârşitul slujbei, preotul ne-a arătat tuturor curcubeul. A fost tare frumos şi m-am bucurat de fiecare clipă alături de invitaţi. Nunta s-a încheiat odată cu răsăritul soarelui. Am avut 4 domnisoare de onoare imbracate in rochii nude ci cu flori naturale în păr”, a declarat Irina Mohora.

 

Connect-R a avut la nuntă invitate speciale: două măicuţe

Cântăreţul a trăit, în septembrie, unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa: împreună cu soţia lui, Misha, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, la un an de când au devenit soţ şi soţie la Starea Civilă.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Bucur Ciobanul, lăcaş cultural unde cei doi însurăţei s-au oprit şi au făcut câteva fotografii pentru albumul lor.

Mulţi dintre invitaţi au fost nevoiţi să stea afară, pentru că bisericuţa s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Printre cei care au asistat la ceremonia religioasă s-au numărat şi două măicuţe, invitate special de Connect-R, potrivit ziarulring.ro. Cele două călugăriţe s-au întreţinut cu Dan Negru, prezent şi el al marele eveniment.

Mireasa a fost în centrul atenţiei, rochia Mishei fiind o creaţie Vanda Vlasov. Nici naşa nu s-a lăsat mai prejos! Soţia lui Pepe a purtat o rochie neagră din dantelă, mulată, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă, Raluca fiind însărcinată în acel moment în trei luni.

 

Ce tradiţii a încălcat Horia Brenciu la propria-i nuntă!

După ce în vară au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile, juratul de la „X Factor” şi producătoarea show-ului „Serviciul Român de Comedie” s-au cununat religios pe 28 septembrie, după cum a anunţat în premieră apropotv.ro. Cum era de aşteptat, nunta celor doi a fost una atipică, căci mirele Brenciu nu a respectat întocmai tradiţiile.

Paparazzii s-au străduit să surprindă imagini de la fericitul eveniment. Însă Horia a fost “scump” la vedere, căci nu s-a lăsat mai deloc fotografiat. Ba chiar a şi încălcat una dintre tradiţii, conform căreia mirele şi mireasa ies  împreună din biserică, după ce se încheie cununia religioasă. După slujbă, Alice a ieşit fără Horia din biserică, fiind încadrată de doi bodzguarzi şi încercând să se ascundă după o umbrelă. Producătoarea emisiunii „Serviciul Român de Comedie” de la Antena 1 a purtat o rochie roz, nu a avut voal pe cap şi le-a declarat jurnaliştilor prezenţi că este foarte fericită.

 

Robert Turcescu, nuntă neconvenţională!

Jurnalistul i-a surprins pe toţi la începutul lui octombrie după ce s-a căsătorit cu Oana, o creatoare de modă în vârstă de 25 de ani.

Pe 21 septembrie, Robert Turcescu a mărturisit pe blogul său că este ofiţer acoperit. Confesiunea a survenit, conform propriilor explicaţii, ca urmare a faptului că a fost „necinstit în faţa lui Dumnezeu” şi că a fost un moment de „eliberare”, de „sărbătoare”.

Robert Turcescu s-a căsătorit în data de 4 octombrie, la aproape două săptămâni distanţă, având aceeaşi motivaţie: evadarea din păcat. A oficializat legătura cu Oana Nuţu (25 de ani), cea care-i este alături de câteva luni, la Starea Civilă şi în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Sf. Gheorghe din Bucureşti.

După ce au trecut pe la starea civilă, Robert Turcescu şi aleasa sa s-au îndreptat spre biserică, unde le-au fost alături în jur de 10 persoane.

Conform wowbiz.ro, petrecerea de nuntă nu s-a desfăşurat la un centru de evenimente de lux sau la un restaurant celebru, aşa cum ne-am fi aşteptat la o personalitate de talia lui Turcescu, ci la o pizzerie modestă. La eveniment au participat doar 15 persoane.

 

Mircea Baniciu s-a căsătorit la 65 de ani!

Artistul a decis să-şi unească destinul cu cea care îi este parteneră de viaţă de peste zece ani. El s-a însurat, în această toamnă, cu Alina Nemeş.

Celebru cântăreţ şi chitarist, în vârstă de 65 de ani, a îmbrăcat costumul de mire şi a dus-o la altar pe Alina Nemeş, cea care îi este parteneră de viaţă de peste zece ani.

Cei doi au împreună un băiat pe nume Victor, care are 9 ani. Renumitul muzician a mai fost căsătorit o dată cu Diana Gheorghian, împreună cu care are o fiică, Ana.

MIireasa a fost strălucitoare, îmbrăcată într-o rochie simplă, dar care i-a venit perfect. Fotografii de la eveniment au fost făcute publice de artist pe pagina sa de pe un site de socializare.

 

Ioana Picoş, nuntă în secret!

Poţi să păstrezi discreţia asupra vieţii personale, chiar dacă eşti vedetă de televiziune. O demonstrează şi Ioana Picoş, cunoscută actriţă de telenovele. În septembrie, s-a măritat în secret cu Mihai Făgădaru, la doar şase luni de când l-a cunoscut. A jucat în sezonul al doilea al cunoscutei telenovele „Narcisa: Iubiri nelegiuite”, difuzată de Antena 1, apoi  în telenovela „Iubire şi onoare”, de la postul TV Acasă. La începutul primăverii, Ioana Picoş l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru şi peste numai trei săptămâni a acceptat să-i fie soţie.

„La 1 martie ne-am cunoscut şi după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am şi căsătorit, în faţa moaştelor Sf. Nicolae”, a mărturisit, pentru Click!, Ioana Picoş.

 Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie.

Rugată să-l prezinte pe soţul ei, Ioana spune: „Mihai a fost cadru medical 13 ani, dar acum are propria afacere, un ONG care se cheamă Sfinţii Arhangheli şi care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienţi”.