Revine „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”: istoria se scrie cu sânge

Apropo.ro / 02.09.2014, 07:00
Revine „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”: istoria se scrie cu sânge
Ultimul sezon al celui mai asteptat serial începe joi, 4 septembrie, la ora 20.00, la Kanal D.
Aşteptarea fanilor serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” se apropie de final! Din 4 septembrie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, istoria se scrie cu sânge în ultimul sezon al celui mai urmărit serial din România.
 
Cel de-al patrulea sezon al producţiei fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” conţine punctul culminant al întregii naraţiuni, dar şi deznodământul unei epopei care îi poartă pe telespectatori în culisele luptei pentru putere în Orientul secolului al XVI-lea, când otomanii ameninţau creştinătatea şi deveniseră o superputere a lumii.
 
Orbit de intrigi şi de propriul orgoliu, sultanul Suleyman alege între putere şi iubirea pentru familie şi îşi ucide fiul, pe Mustafa. Decizia sângeroasă îl va zgudui puternic pe sultan şi va declanşa o serie de evenimente dramatice.
 
Foto: Facebook
 

Acţiunea din acest ultim sezon are ca punct central planul de asasinare a lui Hurrem (Vahide Percin Gordum), pus la cale de către Căpitanul Piri (Arif Erkin), susţinătorul din umbră al lui Mustafa (Mehmet Gunsur) la tron. Însă, în urma unui ambuscade în care este prinsă soţia Sultanului, Hurrem scăpa cu viaţa, dar nu şi Jupâneasa Afife (Sabina Toziya).

Întors de pe câmpul de luptă, Sultanul (Halit Ergenc) este foarte bolnav şi toţi cred că i se apropie sfârşitul. Suleyman ordona să fie chemat la Palat fiul său, Mustafa. Crezând că aceasta este ultima dorinţă a Sultanului, Hurrem n-are încotro şi îi cere lui Rustem (Ozan Guven) să îndeplinească ordinul lui Suleyman. Conştientă de puterea pe care o are Mustafa asupra tatălui său, Hurrem şi Rustem pun la cale, în mare taină, asasinarea acestuia.

Cu ajutorul marelui vizir şi a fiicei sale Mihrimah (Pelin Karahan), Hurrem ticluieşte o scrisoare ca şi cum aceasta ar fi fost trimisă de Mustafa. În această misivă, fiul Sultanului solicita ajutor Şahului Persiei pentru a-l detrona pe tatăl său. Interceptând falsă scrisoare, care poartă sigiliul lui Mustafa, Suleyman crede că fiul său l-a trădat. Temându-se de o rebeliune, ordona asasinarea acestuia.

Ienicerii deplâng moartea lui Mustafa şi cer moartea lui Rustem, cel pe care ei îl considera vinovat de moartea Prinţului Mustafa. După executarea fiului său, Suleyman are remuşcări şi suferă cumplit.

Moartea lui Mustafa îl afectează şi pe Cihangir (Tolga Saritas), care moare de inimă rea. Victima a durerii insuportabile este şi Mihrunisa (Berrak Tuzunatak), care se sinucide, în văzul tuturor, la Palatul Sultanului. Soţul Sultanei Fatma, Pasă Kara Ahmed, devine mare vizir, dar la scurt timp, acesta este executat pentru că este suspectat că ar fi instigat un grup de rebeli împotriva Prinţului Bayazid.

Fatma (Meltem Cumbul) plănuieşte uciderea lui Hurrem, însă Sultanul intervine în ultimul moment, salvând viaţa soţiei sale şi izgonind-o, pentru totdeauna, din palat pe sora sa. Selim (Engin Ozturk) şi Bayazid (Aras Bulut Iynemli) se întorc în sangeacurile lor, iar o cadână nouă, pe nume Defne, cucereşte inima lui Bayazid. Din ordinul lui Nurbanu, Defne încearcă să îl otrăvească pe Bayazid.

Ce se va întâmpla cu Hurrem? Cum va decurge lupta pentru tron între cei doi fraţi dar şi multe alte detalii le puteţi afla urmărind ultimul sezon “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Un serial care a stârnit pasiuni şi controverse

Telespectatorii Kanal D vor trăi din nou, alături de eroii serialului, emoţia şi dramatismul la cote maxime în fiecare joi şi vineri de la ora 20.00, la Kanal D.  „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”  a cucerit publicul din întreaga Europă, a născut controverse, a lansat trenduri în modă, arta culinare, industria de evenimente, a redeschis apetitul şi curiozitatea oamenilor pentru istorie.

Serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a fost difuzat în peste 40 de ţări şi a avut succes uriaş în ţări precum Turcia, Franţa, Şerbia, Bulgăria, Rusia, Slovacia, Libia, teritorii din Orientul Mijlociu.