Robert Downey Jr şi Jennifer Lawrence, premiaţi la gala People’s Choice Awards

De: Nicoleta Nicolae / 08.01.2015, 16:43
Robert Downey Jr şi Jennifer Lawrence, premiaţi la gala People's Choice Awards
Filmul "Maleficent" şi actorii Robert Downey Jr şi Chris Evans sunt marii câştigători ai galei People's Choice Awards, care a avut loc miercuri seară, marcând debutul sezonului principalelor ceremonii de premiere din industria cinematografică americană.
Robert Downey Jr. a obţinut titlul de actorul de cinema favorit, pentru al patrulea an la rând, dar şi titlul de actorul dramatic favorit.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Premiul pentru actriţa de cinema preferată a revenit starului din seria „Jocurile Foamei”, Jennifer Lawrence, care a obţinut şi premiul pentru actriţa favorită de film de acţiune.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Chris Evans, protagonistul peliculei „Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier” a câştigat titlul de actorul favorit pentru filme de acţiune, declarând: „Eu nu prea câştig premii, deci sentimentul ăsta e foarte plăcut”, în timp ce accepta statueta de cristal.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Actriţa Amy Adams i-a înmânat lui Ben Affleck premiul pentru acţiuni umanitare, ca o recunoaştere a muncii acestuia în legătură cu schimbarea condiţiilor de viaţă din Republica Democrată Congo.
 
„Mi s-a spus în multe feluri, dar nu cred că umanitarist m-a mai făcut cineva până acum”, a declarat Ben Affleck. „Un mod de a combate lucrurile triste pe care le vedem, lucrurile îngrozitoare, este să aduce un pic de bunătate în lume”, a mai spus actorul, care a dedicat premiul organizaţiei Eastern Congo Initiative.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Maleficent”, cu Angelina Jolie, a câştigat la categoria filmul preferat, în faţa peliculelor „Gardienii Galaxiei, „X-Men: Viitorul este trecut”, „Căpitanul America: Războinicul iernii” şi „O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street”. Însă, pelicula „O altă adresă de pomină” a obţinut titlul de filmul de comedie preferat.
 
„Maleficent” a obinut şi premiul pentru film de familie preferat, în timp ce „Fata dispărută/ Gone Girl” a câştigat la categoria filme thriller.
 
Mai multe detalii pe Mediafax!