Robert Pattinson i-a spus din nou “Adio” lui Kristen Stewart

Apropo.ro / 17.01.2013, 09:00
Robert Pattinson i-a spus din nou “Adio” lui Kristen Stewart
Actorul britanic Robert Pattinson a luat decizia de a se despărţi din nou, pentru a doua oară, de iubita lui din viaţa reală, dar şi din franciza “Twilight”, Kristen Stewart.

Starul britanic în vârstă de 26 de ani s-a impacat cu Kristen Stewart după aventura pe care aceasta a avut-o în vara anului trecut cu un regizor de la Hollywood. Relatia lor însă a fost presărată cu mai multe certuri, iar după câteva săptămâni dificile petrecute împreună, Robert Pattinson a decis să pună punct relaţiei cu actriţa de 22 de ani.

Robert Pattinson si Kristen Stewart

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: „Ea a luat avionul spre Los Angeles şi se presupunea că va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur 2013 (13 ianuarie, n.r.), însă el i-a spus că vrea să meargă singur. O iubeşte, dar ar prefera să revină la acele timpuri când erau doar buni prieteni, pentru a putea să aibă din nou încredere în ea şi să se concentreze asupra carierei sale de după încheierea francizei «Twilight»”.

„Kristen e supărată, dar a înţeles situaţia. Ea nu ar fi trebuit să îl preseze şi să îl convingă că trebuie să se împace, după infidelitatea pe care a comis-o. Speră că el se va întoarce la ea şi că timpul va vindeca toate rănile. A fost supus unei mari presiuni din partea prietenilor care îi cereau să o părăsească. Prietenii lui i-au spus că trebuie să se concentreze asupra carierei şi că ea îi spulbera şansele pe care le avea”, a adăugat aceeaşi sursă.

Detalii pe Mediafax!