Rocsana Marcu a primit o pisică în valoare de 1.000 de euro

De: Cătălina Matei / 10.05.2014, 09:00
Rocsana Marcu a primit o pisică în valoare de 1.000 de euro
Prezentatoarea emisiunii “Star Matinal”, show-ul difuzat de Antena Stars, a avut parte zilele trecute de o surpriză: a primit cadou o pisică, rasa Sfinx, o rasă rară a cărei caracteristică principală este aceea că îi lipseşte cu desăvârşire părul de pe corp.

Felina, pe care vedeta de la Antena Stars a numit-o Spotty, este  privilegiată: “eu mai am încă patru câini pe care îi iubesc foarte mult. Dar ei stau afară, în curte, în nişte cuşti bine puse la punct. Pisoiul Spotty  este răsfăţat. Stă în casă. Are un mare avantaj: nu lasă păr”, spune amuzată Rocsana Marcu.

Fetiţiele ei, Mayra şi Indira, l-au plăcut din prima clipă pe pisoi. “Este foarte curat, în fiecare seară Mayra îi face baie, ia el stă cu mare plăcere în apă. Are pielea moale, de bebeluş, şi exact ca şi copiii, această rasă de pisici trebuie unsă cu cremă”, adaugă prezentatoarea de la “Star Matinal”.

Şi tot despre fetiţele ei, vedeta Antena Stars spune ca o moştenesc în întregime, iar faptul că este mamă singură nu reprezintă o problemă. ” Provocarea e aceea că nu există nimeni şi nimic care să te poate doborî, iar faptul că sunt şi mamă şi tată în acelaşi timp m-a determinat să fiu şi mai puternică. Faptul că am devenit mamă mi-a schimbat radical viaţa – nimic nu a mai contat pentru mine, doar fetele mele, şi de aceea trebuie să lupt în permanent pentru ele. Eu sunt persoana care le oferă sprijin şi pe care se pot baza oricând, în orice context”, a declarat Rocsana într-un interviu pentru kidmagia.ro.

 Pe Rocsana Marcu, telespectatorii Antenei Stars o pot vedea în fiecare zi, de luni şi vineri, alături de parterul său de prezentare, Răzvan Botezatu, la cel mai nonconformist matinal “Star Matinal”.