Roger Moore a fost nevoit să renunţe la băutura preferată a agentului 007

Apropo.ro / 01.09.2014, 13:00
Roger Moore a fost nevoit să renunţe la băutura preferată a agentului 007
Din cauza faptului că suferă de diabet, actorul britanic Roger Moore, fostul star al filmelor din seria "James Bond", a fost nevoit să renunţe la martini, băutura preferată a agentului 007.
Roger Moore are 86 de ani şi a fost diagnosticat cu diabet, în 2013. El recunoaşte că, deşi nu a comandat niciodată această băutură folosind celebra frază „shaken, not stirred” („agitat, nu amestecat”) din filmele „James Bond”, martini era băutura sa preferată.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Ştiu să prepar un martini dry foarte bun, dar nu mai am voie să îl beau. Nu mai am voie să consum nici zahăr, nici alcool. Abia apuc să gust puţin din vin. Uneori, reuşesc să fac astfel încât o mică înghiţitură să dureze o oră. Îmi place mai mult aşa”, a dezvăluit actorul într-un interviu pentru Daily Telegraph.
 
Starul britanic mai spune că dacă ar şti că ar mai avea o singură zi de trăit, atunci ar reintroduce băutura martini în viaţa sa: „Aş bea câteva martini dry cu gin Tanqueray – fără votcă – şi câteva «choc ices» (ciocolată acoperită cu îngheţată). Şi, desigur, alune prăjite”, spune, conform Mediafax, Roger Moore, care a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria „James Bond”, între anii 1973 şi 1985.