România- Bulgaria, în direct la Digi Sport1

De: Nicoleta Nicolae / 04.02.2015, 17:00
România- Bulgaria, în direct la Digi Sport1
Fotbaliştii naţionalei de fotbal a României, antrenaţi de Anghel Iordănescu, debutează în Antalya, cu un meci amical împotriva naţionalei Bulgariei. Partida este transmisă în direct şi în exclusivitate, sâmbătă, 7 februarie, de la ora 19.00, la Digi Sport 1.

În avanpremiera meciului şi după terminarea partidei, la “Digi Sport Special”, Vali Moraru şi invitaţii săi vor dezbate forma jucătorilor echipei naţionale şi strategia de joc a lui Anghel Iordănescu. În cantonamentul din Antalya 8 stelişti au fost chemaţi la echipa naţională, iar Astra, Craiova şi Dinamo dau, fiecare, câte 3 jucători. Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat deja lotul de 25 de jucători convocaţi pentru cantonamentul din Antalya. Bulgaria va miza pe nouă stranieri la meciul amical cu selecţionata divizionară a României. Totodată, în lotul bulgarilor se află şase jucători care evoluează la campioana Ludogorets Razgrad, echipă care a eliminat Steaua în playoff-ul actualei ediţii a UEFA Champions League. Partida cu Bulgaria va fi cel mai important test pentru selecţionata naţională în cantonamentul din Turcia.

Echipa naţională de fotbal are programate trei jocuri de pregătire, amicale: cu  Bulgaria, pe 7 februarie, cu Sioni Bolnisi, pe 10 februarie şi cu naţionala Moldovei, pe 14 februarie. Amicalul România-Bulgaria este în direct şi în exclusivitate, sâmbătă, de la 19.00, la Digi Sport1.