România de altădată

De: Mioara Tronaru / 30.04.2014, 13:37
România de altădată
Carrefour România le propune clienţilor săi, timp de o săptămână, în perioada 1 - 7 mai, o călătorie în timp spre România de altădată. Vedete precum bicicletele Pegas, maşinile de spălat Indesit, săpunul Cheia sau biscuitul Eugenia vor readuce la viaţă atmosfera anilor '80 în hipemarketurile Carrefour din toată ţara.

Cântecele lui Aurelian Temişan, ale Angelei Similea sau ale Aurei Urziceanu, decorul special, ţinutele în stilul Disco ale angajaţilor Carrefour, toate acestea vor aminti de distracţia de odinioară şi vor stârni nostalgia vizitatorilor.

Pentru că amintirile frumoase trebuie păstrate cu drag, dar şi împărtăşite cu cei mai tineri, Carrefour a amenajat în aer liber spaţii în care copiii pot juca şotron sau castel, pot desena pe asfalt şi se pot întrece cu biciclete. În magazine, părinţii şi bunicii îi pot învăţa jocuri precum ”Nu te supăra, frate!”, ”Piticot”, ”Marocco” sau ”Şah”.

”Pentru români, ziua de 1 mai este specială, fie pentru că ne duce cu gândul la o simplă mini vacanţă la mare, fie pentru că ne îndeamnă la contemplarea vremurilor de altădată. Pentru cei care vor să redescopere distracţia de odinioară, precum şi cele mai îndrăgite branduri ale anilor ’80, Carrefour a pregătit o săptămână de distracţie într-un decor specific de alimentară” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.