“Românii au talent”: Preselecţiile s-au încheiat, începe show-ul!

Apropo.ro / 03.02.2015, 18:07
“Românii au talent”: Preselecţiile s-au încheiat, începe show-ul!
După ce au străbătut ţara în lung şi-n lat vizitând 7 dintre cele mai mari oraşe din România, preselecţiile „Românii au talent” s-au încheiat de curând în Bucureşti în faţa a sute de oameni veniţi pentru a-şi susţine eroii.
Mii de români talentaţi au venit la preselecţii plini de speranţă şi încrezători că pot convinge juraţii cu prestaţiile lor, că merită să ajungă în finală şi să câştige marele premiu de 120.000 de euro.
 
Cei patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis au fost la înălţime, iar comentariile acestora s-au completat perfect şi au făcut deliciul publicului. Chimia dintre ei este evidentă, iar împreună formează o echipă imbatabilă. Împreună au fost surprinşi de originalitatea şi creativitatea concurenţilor acestui nou sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, “Românii au talent”.
 
“Ma bucur că românii au prins curaj şi vin în număr din ce în ce mai mare să îşi  împărtăşească talentul în faţa întregii ţări. Noul sezon care va începe în primăvară se anunţă a fi unul cu adevărat spectaculos”, a spus Smiley despre experienţa preselecţiilor “Românii au talent” din acest nou sezon.
 
În completarea lui Smiley, Pavel Bartoş a declarat: “După 4 sezoane, nu mă aşteptam să mai fie atât talent şi, culmea, atât de divers, dar România mă contrazice de fiecare dată. Are foarte mult talent şi asta ne dă nouă, ca popor, o speranţă foarte mare. Iar pentru restul, vă invit la televizor!”
 
Foto: PRO TV
 
“Va fi un sezon “Românii au talent” absolut incendiar. Foarte mult spectacol, foarte multe moment amuzante, oameni care m-au lăsat fără cuvinte, talente incredibile”, a spus Andra.
 
Bebe Cotimanis a declarat în stilul său unic: “Îmi pare bine că uneori mă simt ca-n vizită la spitalul de nebuni, iar asta pentru că talentul presupune şi puţină nebunie”.
 
“La finalul preselecţiilor “Românii au talen”t, am descoperit cu bucurie că şi acum, în al cincilea sezon, au existat momente care m-au surprins şi m-au emoţionat ca-n primul, când aproape totul era neaşteptat“, a spus Andi Moisescu.
 
“ Toată perioada de preselecţii pentru “Românii au talent” a fost o aventură, o călătorie fascinantă, nu numai la propriu, prin atâtea oraşe din ţară, dar şi pentru că am trăit emoţii copleşitoare – am trecut, în câteva minute,  de la nod în gât la râs cu lacrimi şi înapoi la lacrimi pure, pe care doar nişte oameni extrem de speciali ţi le pot provoca.  Am trăit cu mare bucurie toată efervescenţa acestui grandios show, alături de o echipă fantastică.“ a declarat Mihaela Rădulescu.
 
Ediţia a cincea “Românii au talent” se anunţă a fi una spectaculoasă, cu multe surprize şi momente, care cu siguranţă vor impresiona telespectatorii ce sunt aşteptaţi începând din primăvară să-şi urmărească şi susţină eroii, la PRO TV.