Ronaldinho a devenit „diavol milanez”

Apropo.ro / 16.07.2008, 09:32
Ronaldinho a devenit
AC Milan a anuntat ca a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Ronaldinho.

AC Milan a anuntat ca a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul atacantului brazilian Ronaldinho, care urmeaza sa semneze un contract pe trei sezoane cu "rosso-nerii".

"AC Milan si FC Barcelona au ajuns la un acord pentru transferul lui Ronaldinho. Miercuri, jucatorul va fi la Milano pentru vizita medicala si pentru a semna contractul cu AC Milan pana in 30 iunie 2011", a anuntat AC Milan.

Txiki Begiristain, directorul tehnic al formatiei FC Barcelona, a spus ca brazilianul a plecat la echipa la care si-a dorit, dar acest fapt nu este o pierdere pentru catalani deoarece jucatorul nu mai facea parte din planurile noului tehnician, Josep Guardiola.

"Jucatorul merge unde si-a dorit. Ronaldinho voia sa fie jucator al formatiei AC Milan. El pleaca onorabil. Nu mai facea parte din planurile noastre in sezonul viitor", a declarat Txiki Begiristain.

Se pare ca suma pentru care s-a realizat transferul este de 21 de milioane de euro, iar Ronaldinho va avea un salariu anual de 3,5 milioane de euro.

Crezi ca acest transfer ii va revitaliza cariera lui Ronaldinho?

Comenteaza aici argumentele tale

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

FRF a stabilit programul Cupei Romaniei

FRF a stabilit programul Cupei Romaniei

Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat astazi programul fazelor I-V ale Cupei Romaniei-Timisoreana, editia 2008-2009, informeaza site-ul oficial al…

Ganea a sarit la gatul lui Uhrin

Ganea a sarit la gatul lui Uhrin

Ionel Ganea l-a atacat pe antrenorul sau de la Poli timisoara, Dusan Uhrin jr, dupa ce acesta a spus ca nu mai are nevoie de serviviile atacantului si l-a pus pe lista de…

19.000 de euro, un bilet la ceremonia de deschidere a JO

19.000 de euro, un bilet la ceremonia de deschidere a JO

Un suporter a platit suma record de 19.000 de euro pentru achizitionarea unui bilet la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, China, informeaza Media…

Becali i-a gasit inlocuitor lui Lacatus

Becali i-a gasit inlocuitor lui Lacatus

Gigi Becali a declarat ca fostul antrenor al ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, va prelua banca tehnica a echipei dupa plecarea lui Marius Lacatus. Finantatorul a tinut sa…

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto